Sztárok

Palvin Barbi beragyogta a vörös szőnyeget: a modell óriási feltűnést keltett a Velencei Filmfesztiválon, csodás ruhában jelent meg – fotó

Palvin Barbi ismét nem okozott csalódást: a magyar szupermodellt a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál nyitóestjén kapták lencsevégre, ahova egy meseszép ruhában és extravagáns hajviseletben érkezett.

Az egyik legrangosabb európai filmfesztivál

Szerda este megnyílt a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, amely idén szeptember 10-ig tart: ennek okán számos világsztár érkezett a lagúnák városába, hogy csodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben vonuljanak végig a vörös szőnyegen, és várhatóan a következő napokban is egyre többen érkeznek majd. A filmszemlét idén a spanyol színésznő, Rocìo Munoz Morales és a zsűri elnöke, Julianne Moore nyitotta meg, emellett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is üzent a filmes világnak. Megannyi világsztár mellett Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse is tiszteletüket tették az idén 90 éves rendezvényen, a magyar modell pedig lélegzetelállító estélyiben és különleges frizurával tündökölt a kamerák előtt.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.