Fashion&Beauty

Íme, Katalin tökéletes őszi szettje: ebben a kabátban a hercegné olyan gyönyörű volt, mint az álom

Katalin először látogatott Walesbe, mióta az ország hercegnéje lett, a jeles alkalomra pedig egy káprázatos szettet választott magának.

Diktálja a divatot

Katalin hercegné korunk egyik legnagyobb divatikonja, így nem csoda, hogy sokan az elegancia földi megtestesítőjeként hivatkoznak rá és világszerte milliók merítenek ihletet a stílusából – bármilyen eseményen jelenik meg, előre borítékolható, hogy a sminkje, a frizurája és a szettje olyan tökéletes lesz, mint ahogyan a nagykönyvben meg van írva. A kiegészítőit is mindig pazarul válogatja össze, adottságainak köszönhetően pedig nincs olyan ruhadarab, ami ne állna jól neki – legyen szó akár egy látványos báliruháról, egy visszafogott kosztümről, vagy egy teljesen hétköznapi, szűk farmernadrágról. A hercegné ezúttal sem okozott csalódást: férjével, Vilmos herceggel a minap először utaztak Walesbe, miután a cím korábbi birtokosa III. Károly néven király lett II. Erzsébet királynő halálát követően – a mérföldkőnek számító látogatásra Katalin egy szemkápráztató szettet választott magának, ami ismételten bebizonyította, hogy ha divatról van szó, érdemes tőle ellesni néhány trükköt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.