Fashion&Beauty

Íme, a tökéletes bizonyíték, hogy Palvin Barbi totál egyszerű szettben is a világ egyik legdögösebb nője – fotó

Palvin Barbi nemrég New York utcáin sétálgatott, melyhez letisztult, egyben szexi ruhadarabokat választott.

Mindenben csodásan néz ki

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mi magyarok nagyon büszkék lehetünk Palvin Barbira: kevés olyan hazai modell van, akik hozzá hasonlóan nemzetközi karriert futottak be. Mindössze 13 éves volt, mikor Budapest utcáin felfedezték, onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton. Mindezek fényében nem meglepő, hogy a magyar celebritások közül ő számít az egyik leghíresebbnek a közösségi médiában: jelenleg több mint 17 millióan követik az Instagramon, ahol szexibbnél szexibb fotókkal örvendezteti meg a rajongóit. Nemrég például megmutatta, mi a kedvenc szettje a legforróbb nyári napokon, a követőknek pedig egyből leesett az álla:

Palvin Barbi az egyik legfoglalkoztatottabb magyar szupermodell: a fiatal lányt 2019-ben a Victoria’s Secret angyalai közé választották, ezzel pedig elérte a modellszakma csúcsát –mostanra a legnagyobb divatmárkák kapkodnak utána és nincs olyan brand, amely ne akarna dolgozni vele.
Kattints a további képekért!

Egyre nehezebb méltó szavakkal illetni Palvin Barbi kinézetét: a magyar modell gyakorlatilag bármit csinál vagy visel, abból kihozza a maximumot, így nem csoda, hogy szépsége újra és újra elbűvöli az embereket.

Leadfotó: Instagram/ realbarbarapalvin

Oldalak

Fashion&Beauty