Fashion&Beauty

Életteli teli színek és kalandok inspirálták REKAVAGO új cipőkollekcióját

Kifinomult színek, csillogó részletek és tökéletes komfort jellemzi REKAVAGO új cipőkollekcióját, mely tele van életteli teli, kalandokra sarkalló lábbelikkel. Magyarország egyik legismertebb cipőtervezőjének, Vágó Rékának új kollekcióját most te is megcsodálhatod a képgalériánkban!

Életteli teli színek és kalandok inspirálták REKAVAGO új kollekcióját

Vágó Réka 2005-ben indította útjára saját cipőmárkáját, a REKAVAGO-t, ami azóta Magyarország egyik leghíresebb cipőmárkája lett - nem érdemtelenül. A márka darabjai már a kezdetektől fogva a nőiesség és a kényelem jegyében lettek megtervezve, melyeket ha egyszer valaki felvesz a lábára, többet le sem akar majd venni magáról - erről pedig mi magunk is meggyőződtünk. Különösen igaz ez a tervező új, 2022-es tavaszi/nyári kollekciójára, amiben a nagyon vidám, erőteljes nyári tónusok kelnek életre a hozzájuk párosított, valamint az azokkal harmonizáló pasztellszínekkel együtt. A cikk alján található képgalériában meg is csodálhatók REKAVAGO új kollekciójának kiemelkedő darabjai, melyekkel egyszerűen nem lehet betelni!

Csodálatos rose gold, életteli teli fűzöld, középpink, púderrózsaszín, menta, pezsgőarany és ezüst színekben csillog a REKAVAGO új 2022-es tavaszi/nyári cipőkollekciója, mely a nyár esti koktélpartikat, a kellemes hangulatú beszélgetéseket és az esküvőre való készülődés pillanatait kívánja megszépíteni. A márka darabjai ezúttal is túlmutatnak magukon: nem csupán cipők ezek, hanem megbízható és szeretnivaló kincsek, melyekre nemcsak ránézni jó érzés, hanem viselni őket is egészen fantasztikus.

A kollekcióban találhatunk elegáns szandálokat, különleges papucsokat, laza loafereket, valamint szemet gyönyörködtető magassarkúkat is, melyek egységesen a kényelmes, hosszú ideig is bátran viselhető 7,5 cm-es tűrsarkot kapták - ezzel együtt a cipőnevek a 75 jelzést. Bátran javasoljuk ezeket a darabokat esküvőkre, különleges alkalmakra vagy csak a hétköznapok stílusosabbá tételéhez is!

A REKAVAGO márka csodálatos 2022-es tavaszi/nyári cipőkollekciója a lenti képgalériára kattintva tekinthető meg!

Alia Champagne szandál 69 000 Ft
Kattints a további képekért!

Az Artista új kollekciójában a játékos és szabad érzések kerülnek kifejezésre pliszírozott szoknyákon, elegáns felsőkön és kötetlen ruhadarabokon át. Bemutatjuk a márka új, 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját, melyet a cikkben lévő képgalériában lehet megtekinteni!

Leadfotó, fotó: REKAVAGO - Hrotkó Bálint / FENYMUVEK

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.