Fashion&Beauty

A "tengeri herkentyűs" ékszerek a kedvenceink - nem múlhat el a nyár nélkülük!

Kevés olyan feltűnő ékszertrend létezik, mint ez: a tengeri herkentyűket megjelenítő ékszerek nem valók mindenkinek, viszont ha tetszenek, bármilyen egyszerű szettet különlegessé tudnak varázsolni. Mutatjuk is, milyen ékszerekről beszélünk!

A tengeri herkentyűs ékszerek igen feltűnőek

A nyár legmenőbb ékszer trendje, a kagylós ékszerek után nemrégiben egy újabb trend jelent meg a boltok polcain - nem másról van szó, mint a provokatív és feltűnő tengeri herkentyűs ékszerekről!

Különböző polipokkal, tengeri csillagokkal, rákokkal, medúzákkal, kagylókkal és más tengeri puhatestűekkel vannak díszítve a legújabb ékszertrend darabjai, melyek nemcsak nyakláncként és karkötőként, hanem gyűrűként és különleges brossoként is megjelennek a divatüzletek kínálatában. Az biztos, hogy nem mindenki vállalja be ezeknek az ékszereknek a viselését, hiszen egy nagyon egyedi trendről van szó - ám aki mégis ki szeretné próbálni ezeket a különleges ékszereket, azoknak van egy jó hírünk! A márkák most sorra rukkolnak elő ezekkel a menő ékszerekkel, tehát bőven lehet miből válogatni - mi most össze is gyűjtöttük a jelenlegi legmenőbb tengeri herkentyűs ékszereket, melyeket a lenti képgalériánkban tudtok megtekinteni!

A tengeri herkentyűs ékszerekben az a jó, hogy semmilyen extra ruhadarab nem szükséges hozzájuk, sőt! Igazából minél egyszerűbb szettet viselsz, annál jobban jársz, hiszen ezek a feltűnő ékszerek akkor jönnek ki igazán az emberen, ha semmi más nem vonja el róluk a figyelmet. Fehér, bézses vagy más rikítóbb színű ruhadarabhoz persze nyugodtan fel lehet venni őket, de menő mintákat már nem érdemes hozzájuk párosítani, mert túl zavaros lenne az összhatás.

A hazai kínálat legváltozatosabb "tengeri herkentyűs" ékszereiért lapozd fel a lenti képgalériánkat!

Claire's Pink Starfish Pearl Gold Pendant Necklace 2490 Ft
Kattints a további képekért!

Stílusos, elegáns és lenge szoknyákból sosem elég a nyáron: az idei kedvenc nyári szoknyánk pedig pont ilyen! Mesés színekben és gyönyörű fazonokban kaphatók most a midi hosszúságú szatén szoknyák, melyekért minden stílusos nő rajong. Mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.