Fashion&Beauty

Egész nyáron hódít ez a menő kagylós ékszer - ezek a legjobb darabok!

Egyszerűen nem tudunk betelni az idei nyár legszebb ékszer trendjével, ami a kagylós motívumokból áll. Fülbevalók, nyakláncok, karkötők és még egy halom más különleges ékszer ragyog ebben a gyönyörű kagylós dizájnban, amit most mi is megmutatunk nektek!

A kagylós ékszerek az idei nyár elengedhetetlen trend darabjai

Télen és ősszel nem tudjuk őket viselni, ezért idén nyáron mindenképpen érdemes lecsapni az idei nyár legmenőbb ékszer trendjére! A színes, retro ékszerek és a láncszemes nyakláncok trendje után bemutatjuk június hónap legmenőbb ékszerdivatját, a kagylókkal díszített darabokat! Kifinomult, sikkes és elegáns külsőt kölcsönöznek minden nőnek, ezért ha te is szereted magadon viselni ezeket a mesés kézműves darabokat, mindenképpen érdemes kipróbálnod őket! A cikk alján lévő képgalériánkban mutatjuk is a hazai kínálat legváltozatosabb darabjait!

Ezek a mesés ékszerek finom részletekkel, aprólékos kidolgozással és kézzel fűzött gyöngyökkel hívják fel magukra a figyelmet úgy, hogy közben egy cseppet sem hivalkodóak vagy provokatívak. Már régen is fűztek maguknak a nők tengerparton gyűjtött kagylókból nyakláncokat és karkötőket, ám a modern ékszerkészítőknek köszönhetően ma már úgy tudják különleges és minőségi megoldásokkal megvalósítani ezeket a darabokat, hogy az eredmény csak önmagáért beszél.

A hazai kínálat legváltozatosabb darabjai közé most kis-és nagyobb alakú kagylókkal fűzött karkötőket, karika fülbevalón lógó kagylókat, lógós gyöngyökkel kombinált kagylós nyakláncokat és kedves kis bokaláncokat is válogattunk azért, hogy mindenki megtalálhassa a maga stílusához illő legjobb darabot! Az biztos, hogy nem lesz nehéz közülük választani, hiszen mindegyik gyönyörű!

Mutatjuk is a hazai kínálat legszebb kagylós ékszereit, melyeket a lenti képgalériánkban találhattok meg!

Mango Shells bracelet 5595 Ft
Kattints a további képekért!

A Nanushka márka 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai különleges harmóniát alkotnak egymással, melyek modern dizájnnal, ellentétekre alapuló sziluettekkel és természetes anyagokkal lettek elkészítve a stílusos magyar nők számára. A világhírnévre törő magyar márka legújabb kollekcióját most ti is megtekintitek a cikkünkben!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...