Nyári divatbakik, melyeket már nagyon ciki elkövetni 2021-ben

Sajnos ezekkel még idén is találkozhatunk, pedig kimondottan kimentek a divatból.

Ciki nyári trendek

Fokhagymagerezdek

Amikor egy rövidnadrágról már nem tudjuk eldönteni, hogy valóban sort-e vagy inkább övre hasonlít, akkor valószínűleg meg kell kímélnünk tőle az utca emberét. A férfiak szerint sem dögös a fenékvillantás, az ízléstelen találóbb kifejezés. Sem a nyári kánikula, sem pedig "az egyszer élünk, de akkor nagyon" ékesszólás nem kifogás erre a ruhadarabra (maximum a fesztiválszezon, de akkor is megfontolandó).

Légy szemüveg

Tény, egy csomó nagy márka dobja még mindig piacra a hatalmas, légyre hasonlító napszemüvegeket. Nagyon 2000-es évek feelingjük van. Inkább válassz egy menő szárral ellátott, macskaszemes vagy tükrös lencsés darabot, azzal bárhol arathatsz, és ezernyi fazonban kaphatóak.

Kontraszt - blúz és melltartó

Lehet, hogy a retró trendek harsogtak a kontrasztos melltartó-blúz kombóért, de mára leáldozott a csillaguk, mégis rengetegen esnek bele ebbe a divatgödörbe. Ideje hozzáadni a "ma is tanultam valamit" szekcióhoz, hogy nem veszünk fel fekete fehérneműt/trikót fehér felsőhöz (bocs a túltolt "f"-ekért), átlátszó alá pedig pláne nem.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

  • 1
  • 2