Fashion&Beauty

A Louis Vuitton megálmodta a tavaszi szezon legszebb kollekcióját

Légies, könnyed és nagyon tavaszias - a Louis Vuitton új kapszulakollekciója, a 'Spring in the City' minden stílusos nő álmát valóra váltja! Most megmutatjuk nektek a kollekció legmesésebb darabjait, melyek közé csodás táskák, felsők és más apró különlegességek is bekerültek.

A Louis Vuitton Spring in the City kollekciója egyszerűen mesés

Nincs nő, aki ne szeretne bele ebbe a mesés kollekcióba! A Louis Vuitton szemet gyönyörködtető termékeit nemcsak a sztárok viselik előszeretettel, mi is rajongunk értük - annak ellenére, hogy már-már csillagászati összegekbe kerülnek a márka darabjai. Legutóbb egy igazán menő és újító, párnaszerű kollekcióval rukkolt elő a Louis Vuitton, pár hete pedig a farmer anyagból készült Louis Vuitton táskák lettek a legnépszerűbb dizájner termékek a világon. Most is egy egészen különleges kollekciót dobott piacra a francia divatház, mely a 'Spring in the City' nevet viseli - a napfelkeltét idéző színátmenetes darabok legszebbjeit a cikk alján lévő képgalériában tekinthetitek meg!

A világoslila, a babarózsaszín és a citromsárga színek keverékéből álló mesés napfelkeltéket idézi meg a Louis Vuitton legújabb kollekciója, a Spring in the City, melyben nemcsak a márka népszerű táskáit (így a Neverfull, az OnTheGo, a Papillon és a Sac Plat táskákat), hanem egészen különleges felsőket, pólókat, fürdőruhákat, valamint más apró kiegészítőket is lehet találni. Tény, hogy ennél mesésebb kapszulakollekcióval nem is lehetne ünnepelni a tavaszt, hiszen csak olyan darabokat álmodott meg a francia divatház, melyek a tökéletes blézertől kezdve a menő farmernadrágokon át minden egyes népszerű ruhadarabhoz remekül illenek. A kollekció magyar árairól az Andrássy úton lévő Louis Vuitton Budapest tud részletes tájékoztatást adni.

A Louis Vuitton 'Spring in the City' nevet viselő kapszulakollekciójának legszebb darabjaiért lapozzátok fel a lenti képgalériánkat!

Louis Vuitton Neverfull MM Bag táska
Kattints a további képekért!

Az olasz divatház visszahozta a divatba a világ egyik legnépszerűbb táskáját, amit egykor Diana hercegné is előszeretettel viselt. Nem meglepő, hogy az új kiadást a hercegné emlékére "Diana" táskának keresztelték el.

Leadfotó, fotó: Louis Vuitton

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.