A kedvenc kozmetikai márkád új, hatalmas üzletet nyit: ma akár egy fürdőbomba-workshopon is részt vehetsz

Tegnap volt szerencsénk megtekinteni a Lush Cosmetics legújabb üzletét, amely ma nyitja meg a kapuit a Westendben. Mindenképpen érdemes ellátogatni, hiszen a gyönyörű bolt szuper programokkal vár mindenkit.

Meg is van a hétvégi programod

Április 29-én, pénteken délelőtt 10 órakor megnyitja kapuit a Lush Cosmetics új üzlete a Westendben. A négy magyarországi üzlet közül ez lesz az első, amely 96 négyzetméteres eladótérrel és egy egészen új vásárlói élménnyel várja a látogatóit.

“Hatalmas öröm az egész csapatunk számára, hogy egy nagyobb üzletbe költözhetünk, ahol még több vásárló napját tudjuk majd feldobni termékeinkkel és a megszokott, csodás Lush-hangulattal! Továbbra is fontos számunkra, hogy mindenki, aki ellátogat hozzánk, úgy érezze, hogy nemcsak a számára tökéletes terméket találta meg, hanem egy élmény részese is lehetett." - Bujtor Barbara, a Lush Westend üzletvezetője.

Nézd meg a Tiktok videónkat az üzletről:


Egy olyan időszakban, amikor a fizikai üzletek hatalmas gazdasági nyomás alatt állnak, a Lush továbbra is elkötelezett amellett, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a termékeit és innovációkkal, új vásárlói élményekkel gazdagítsa látogatóit. Az új üzletkoncepciónak és az egyszerűsített vásárlási folyamatoknak köszönhetően a vásárlói élmény sokkal átláthatóbbá válik majd. Az új koncepció a különböző termékcsaládokat - hajápolás, bőrápolás, fürdőzés, zuhanyzás és ajándékozás - azok saját identitását figyelembe véve mutatja be és lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyedén válogathassanak a friss, kézzel készült kozmetikumok sokszínű választékából, beleértve az ajándékok hosszú sorát is, különös tekintettel a közelgő Anyák napjára.

Lapozz a folytatáshoz, hogy megtudd, milyen szuper dolgokat tartogat számodra az új üzlet!

Oldalak

  • 1
  • 2