Fashion&Beauty

A táskák, amikért a fél sztárvilág megőrül - ezeket a luxusdarabokat viselik a hírességek

A sztárok nem tudnak betelni velük és az a helyzet, hogy mi sem: a következő luxustáskákért rajong az egész világ, beleértve a celebeket. Louis Vuitton, Chanel, Hermés, Balenciaga - mindenféle dizájnermárka megtalálható itt, lessétek meg a legmenőbb táskákat!

Kinek az Hermés, kinek a Louis Vuitton a kedvenc luxusmárkája

Tény, hogy a milliárdokat hozó lemezszerződésekkel, filmszerepekkel és reklámbevételekkel degeszre keresik magukat a hírességeket - nekik pedig el kell költeni valahol a pénzüket. Ezt sokan különböző ingatlanok formájában teszik meg: Naomi Campbell, Nicole Kidman és Jennifer Aniston például egészen pazar villával büszkélkedik; vannak azokban olyan celebek, akik nem sajnálnak havonta több millió forintot rákölteni egy-egy menő dizájnertáskára.

Most az ő kedvenceiket gyűjtöttük össze a lenti képgalériánkban, ahol Ariana Grande, Kylie Minogue, Angelina Jolie és Salma Hayek kedvenc táskáit is szemléztük. Mit is mondjuk, gyönyörűek - női szemmel teljesenmeg tudjuk érteni, hogy miért is lelik bennük az örömüket!

Kylie Jenner

Az egykori valóságshowsztárból lett milliárdos influencer már tizenéves korára tetszetős luxuscikkekből álló gardróbbal rendelkezett, hála divatmániás édesanyjának, Kris Jenner és nővéreinek, a Kardashian-testvéreknek. Ebben a videóban konkrétan be is mutatja, hogyan alakította át házában lévő egyik szobát amolyan táska-garbóbbá - egészen hihetetlen, hogy egy egész nagy szobát fent tart külön a táskáinak a híresség!

Kylie Jenner kedvence táskái közé a 3 és 15 millió forint között mozgó Hermés Birkin darabok tartoznak (melyekre külön várólista van még a celebeknek is), de a Louis Vuitton és a Chanel tervezéseit is nagyon szereti a lány. Állítása szerint ha égne a háza, akkor az Hermés Birkin fehér korkodilbőrből és barna báránybőrből készült táskáit mentené ki legelőször...

Kíváncsi vagy arra, hogy a többi világhírű celeb milyen dizájnertáskákkal villog az utcán és a hétköznapokban? Most egy nagyon különleges válogatásban összegyűjtöttük nektek a hírességek kedvenc luxustáskáit - megtekinteni őket a lenti képgalériánkra kattintva lehet!

Lady Gaga és Delvaux "Love for Sale" táskája
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Louis Vuitton
Fotó: Instagram @kyliejenner

Oldalak

Fashion&Beauty