Naomi Campbell háza a legszebb sztárotthon, amit valaha láttunk - videóval

Kíváncsiak voltunk, milyen körülmények között él az a nő, aki mögött 35 éves modellkarrier áll, aki 50 évesen ugyanolyan keresett a szakmában, mint pályája kezdetén, akinek nevét és arcát egy világ ismeri, és aki forradalmat indított el az egyenlőség megteremtésében. Az Architectural Digest csapatát nemrég beengedte afrikai otthonába, amely maga a Paradicsom. Naomi Campbell háza.

Naomi Campbell otthona

Figyelemre méltó 35 éves karrierje során Naomi Campbell szupermodellként felrobbantotta a kifutókat és számtalan magazin borítóját díszítette. És bár legendás társainak többsége már régen visszavonult a reflektorfénytől, 50 éves korában Campbellre ugyanolyan kereslet van, mint pályája kezdetén. Nemrégiben zárta a Fendi 2021-es tavaszi couture-show-ját a párizsi Palais Brongniartban, ahol olyan tekintéllyel vonult fel, hogy egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, bizony ő minden idők egyik legjelentősebb modellje.

Kenyai otthona

Campbell először az 1990-es évek közepén látogatott el az afrikai Malindiba, és néhány évvel később visszatért egy régi barátjával, a kenyai luxus üdülőhely tulajdonosával, amely egy maroknyi magánlakásnak ad otthont, köztük Naomi fészkének. Alig több mint egy órányi repülésre Kenya fővárosától, Nairobitól, Malindi régóta az olaszok nagy kedvence. "Az összes helyi lakos beszél olaszul" - osztja meg a modell az AD-vel. "Olyan, mint Kis-Olaszország Kelet-Afrikában."

Az Architectural Digest csapatát nemrég beengedte a modell kenyai otthonába, amely maga a Paradicsom. Lenyűgöző környezet, mediterrán enteriőr, modern luxus, amelyben megvan a határozottság és az alázat a szépség iránt. Nem csoda, ha a modell időnként szeret ide elmenekülni a világ elől - ilyen helyen mi is szívesen bujkálnánk.

Nézz körül az AD csapatával

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak