Fashion&Beauty

Két sztáranyuka, Keleti Andrea és Farkasházi Réka szépségének titkai

Édesanyák, akik túl vannak ugyan a negyvenen, mégis bomba formával büszkélkedhetnek. Keleti Andrea és Farkasházi Réka sem a csodára vár, ha a szépülésről van szó, fiatalos vonásaikat szakértő orvosainknak köszönhetik. Mindketten a kevésbé radikális kezelésekre esküsznek, de mégis milyen beavatkozásokkal tudnak ilyen kortalanok maradni?

Természetes alkotóelemekre épülő kezelések

Visszajáró vendégeinkként olyan kezelésekkel szépülnek, amelyek a bőr természetes alkotóelemeire építenek: vagy a hialuronsavat pótolják, vagy a folyamatosan csökkenő kollagén termelését stimulálják. Ilyenek például a bőr alá helyezett felszívódó szálak, a bőrbe fecskendezett legmagasabb tisztaságú Profhilo hialuronsavas töltőanyag, vagy akár a mikrotűs kezelések, amiket a celebjeink mind ki is próbáltak már.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Keleti Andi a felszívódó szálas kezelés rajongója

Keleti Andi ugyan nem titkolja, hogy szépségének megőrzése érdekében már a botox kezeléssel is próbálkozott, ez azonban nem hozta a hozzá fűzött reményeket. Ma már olyan modern szépészeti beavatkozások mellett teszi le a voksát, melyek nem változtatják meg radikálisan a vonásait és természetesen, mégis hatékonyan segítenek eltüntetni a szarkalábakat. A sztár táncos az FTC felszívódó szálas kezelés nagy rajongója, ami természetesen emeli a megereszkedett bőrt és feszesíti a kontúrokat, így nemcsak a táncparketten hozza mindig a legjobb formáját, külseje sem árulkodik a koráról. A szálak felszívódása, valamint a behelyezés hatására a szervezet önregenerációs folyamata is beindul, ezáltal javul a szövetek mikrokeringése és hosszú távon fokozódik a kollagéntermelés.

keleti andrea táncos szépségének titka

Farkasházi Réka a mélyhidratálásra esküszik

Farkasházi Réka a mikrotűs kezelések mellett a bőrünkben természetesen is jelen lévő hialuronsav injekciós pótlásával történő mélyhidratálásra esküszik. Míg a mikrotűk apró sérüléseket ejtve a bőrön indítják el a bőr öngyógyító folyamatát, a Profihlo kezeléssel néhány pici szúrás az arcon és a magas tisztaságú hialuronsavas töltőanyag pillanatok alatt természetesen adja vissza a bőr feszességét és ragyogását. Ez utóbbi azért is tökéletes választás Réka számára, mert akár két forgatás, vagy színházi próba között is ki tud szaladni egy kezelésre, majd azonnal vissza is zökkenhet és folytathatja a munkát.

farkasházi réka royal clinics mikrotűs kezelés

A Te szépséged is megérdemel egy kis törődést, próbáld ki a sztáranyukák egyik kedvenc kezelését! Jelentkezz be konzultációra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.