A Louis Vuitton új táskái annyira kapósak, hogy még mi is meglepődtünk

Nem számítottunk rá, hogy a Louis Vuitton új táskái ennyire népszerűek lesznek a divatrajongók körében, hiszen nem bőrből, hanem nejlonból készültek - ennek ellenére odáig van értük a fél világ! Meg is mutatjuk nektek a legnépszerűbb darabokat az új kollekcióból!

A Louis Vuitton új táskái mindenkit megleptek

Kár lenne tagadni: a Louis Vuitton új táskái annyira mások, mint amit a francia divatháztól megszokhattunk, hogy még mi sem tértünk magunkhoz! Először is kezdjük azzal, hogy az új táskakollekció az angol "Pillow" nevet viseli, mely magyarul annyit tesz, hogy párna. Nos, ha ránéztek a képekre, egyből láthatjátok, hogy miért is kapta ezt a nevet a kollekció: a táskák tényleg úgy néznek ki, mintha nagy, felfújt, pihe-puha párnák lennének! Mindezek ellenére egyébként nem csak a külső formai alak az egyetlen meghökkentő dolog az új kollekció darabjaiban, hanem maguknak a táskáknak az anyaga is.

A Louis Vuitton táskák többségét bőrből készítik el (miből másból?), ez az új kollekció azonban egy újrahasznosított szövetből, az ECONYL® nejlonból lett megvalósítva. Erről az anyagról röviden annyit érdemes tudni, hogy egy rendkívül tartós, strapabíró és ellenálló szövet, ami szinte semmi súlyt nem nyom - viszont újrahasznosított, tehát környezetbarát. Ennek ellenére még mindig csak egy nejlonról beszélün - egy ahhoz hasonló, környezetbarát nejlonzacskó anyagról, amibe a textilszatyrok és az erős hálózsákok helyett sokan még mindig rakosgatják a piacon a zöldségeket és gyümölcsöket. Igaz, azt Louis Vuitton-módra, mivel a táskák tele vannak a táska logóival!

Ez a steppelt "párnás" dizájn egyébként először a Louis Vuitton 2021-es tavaszi/nyári divatshowján bukkant fel - azóta viszont annyian megkedvelték ezt a külsőt, hogy a márka dizájnere, Nicolas Ghesquière art director úgy döntött, hogy a táskákon, cipőkön és téli apróbb kiegészítőkön is kipróbálják ezt a modern külsőt. Nos, mit is mondanánk: úgy néz ki bejött az ötlet, mert a fél világ rajong ezekért a táskákért!

Mutatjuk is a jelenlegi legkapósabb Louis Vuitton táskákat a legújabb pillow (azaz párna) kollekcióból! A teljes válogatásunkat a lenti képre kattintva tudod megtekinteni!

Louis Vuitton Bolso OnTheGo tote táska 2400 €
Kattints a további képekért!

Megalkotta a jövő nyár legnagyobb divatját a Chanel: a luxusmárka napokban kifutóra vitt 2022-es tavaszi/nyári divatbemutatója teljességgel beragyogta a párizsi divathetet - merész, fiatalos és nagyon menő darabokat láthattunk. Mutatjuk is a legjobb darabokat a jövő nyári trendekből!

Leadfotó, fotó: Louis Vuitton

Oldalak