5 alkalom, amikor a királyi család tagjai keményen odaszúrtak az öltözékükkel

Hiába a jó név, néha ők sem bírnak magukkal.

Stílusos üzenet

Öltözékünkkel könnyen üzenhetünk szavak nélkül másoknak. Ezzel nemcsak személyiségünket, jelenlegi érzelmeinket, de még véleményünket is kifejezhetjük az adott pillanatban. A királyi család tagjai is így cselekedtek pár alkalommal, amikor gondolataikat öltözékükkel fejezték ki. Nem mintha titkolniuk kellene álláspontjaikat, ugyanakkor mégis megvannak a legjobb eszközök arra, hogy az illető tudtára juttassák észrevételeiket.

Érdemes odafigyelni rájuk

Hiába a nagy népszerűség, a királyi család élete nem könnyű, ami nem is csoda, hiszen rengeteg mindennek meg kell felelniük. A háznép tagjai politikai kérdésekben nem fejthetik ki az álláspontjukat, legyen szó törvényhozásról, az Európai Unió elhagyásáról vagy a nőket illető egyenlő jogokról. Éppen ezért mindig kiemelt hírként szerepel a köztudatban, hogy ezen alkalmakkor a királyi család tagjai miben jelennek meg a nyilvánosság előtt, és vannak, voltak is olyan esetek, amikor tényleg fontos mondanivalóval bírtak az általuk viselt szettek.

Íme az 5 eset, amikor nem féltek állást foglalni

Az ember sokszor késztetést érez, hogy elmondja véleményét, pedig erre nem mindig van lehetőség. Ennek érdekében meg kell találni azokat a módszereket, amikkel rejtve ugyan, de üzenhetünk a külvilág felé. A királyi család verhetetlen ebben.

II. Erzsébet a parlamentben mondott beszédet a Brexittel kapcsolatban,a protokoll ellenére nem koronában érkezett, hanem egy az Európai Unió zászlójára hasonlító kalapban. Üzenete szinte félreérthetetlen: a királynő a az Unióban maradás mellett volt.
Kattints a további képekért!

A megjelenés fontos és ők ebben a legjobbak, nem hiába.

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak