Évek óta parókát visel, mert kihullott a haja - Keira Knightley eddig titkolta a problémáit

Keira Knightley haja születése óta nagyon gyenge és vékonyszálú, most azonban elárulta, hogy ennél sokkal drámaibb a helyzet. A rengeteg festéstől és formázástól egyszerűen kihullott a haja, ő pedig kénytelen volt évekig parókát viselni...

A sok festés tönkretette a haját

Keira Knightley karrierje során számtalan karakter bőrébe bújt már, ehhez pedig minden esetben új frizurára és gyakran új hajszínre is szükség volt. „A különböző filmek kedvéért valószínűleg már a szivárvány minden létező színére befestettem már a hajam” – mesélte a fiatal színésznő, aki azt is elmondta, ennek milyen komoly következményei voltak a fürtjeire nézve. „Odáig fajult a dolog, hogy gyakorlatilag tincsekben hullott a hajam."

Azóta szerencsére már javult a helyzet. "Az elmúlt öt évben parókákat viseltem, ami a legjobb dolog, ami valaha történhetett a frizurámmal.” Emellett nem csak a pihentetés, de az anyaság is segített a tincsein, mióta tavaly megszületett Edie nevű kislánya, a hajszálai új életre keltek, sokkal vastagabbak és egészségesebbek lettek.

Ha kíváncsi vagy, milyen filmekben láthattad őt parókával, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!