Fashion&Beauty

Kate Hudson egy irtó fura ruhát viselt, mégis gyönyörű volt benne

Kate Hudson a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című új filmjének a premierjén jelent meg a minap, és két ruhát is bemutatott a sztár, ám az egyik nem volt valami előnyös.

Két szettben is pózolt a vörös szőnyegen

A világsztárok mindig próbálnak kitenni magukért a vörös szőnyeges eseményeken, és ez különösen igaz akkor, amikor saját filmjüknek a premiervetítéséről van szó. Kate Hudson erre a jeles alkalomra két ruhát választott. Az egyik egy barna szaténdarab volt, amit arany ékszerekkel társított. Ez a ruhakreáció tökéletesen passzolt a színésznőhöz, a kiegészítők és a ruha színe kiemelte a sztár gyönyörű tincseit is. A másik darab azonban kissé furcsa hatást keltett, ez egy szintén barna Saint Laurent ruha volt, ami igen érdekes részleteket tartalmazott. Kicsit, mintha bő lett volna a ruha, illetve a hasrésznél egy mustársárga háló díszítette. Azt viszont biztosan elmondhatjuk, hogy gyönyörű volt még így is a színésznő, viszont az első darab sokkal jobban állt neki.

Ez a testhezálló barna szaténruha volt az első darab, amit az estén Kate Hudson viselt, és szerintünk istenien állt neki!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!