Fashion&Beauty

Meghan őrülten féltékeny Katalinra egy titokzatos férfi miatt: a hercegné teljesen kiakadt Vilmos nejére

Meghannak elege lett abból, hogy Katalin gyakorlatilag mindenben elsőbbséget élvez.

Egy férfi miatt szólalkoztak össze

Harry Spare című memoárja másról sem szól, csak arról, hogy a brit királyi család hogyan tett folyamatosan a herceg alá gyakorlatilag egész életében, továbbá persze szó esik még a Vilmossal való testvérviszályáról és versengéséről is. Ahogyan ugyanis arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a két herceg már kiskoruk óta folyamatosan viaskodott egymással: Vilmos például féltékeny volt Harryre, amiért öccsének sokkal több szabadság jut, és egész életét úgy tervezheti, ahogyan csak szeretné, az ifjabbik herceg pedig azt a figyelmet irigyelte, amit bátyja kapott, mint trónörökös. Nos, ez a féltékenykedés feleségeikre is jellemző: Katalin és Meghan köztudottan nem ápolnak egymással jó viszonyt, melynek több oka is van, ám Harry szerint akkor fajult el köztük igazán a helyzet, amikor a két nő összeveszett Sarolta koszorúslányruhája miatt. Ekkor ugyanis a walesi hercegné megríkatta Meghant viselkedésével, a következő csapást pedig akkor mérte Harry feleségére, amikor Markle egy alkalommal kölcsönkérte Katalin szájfényét, aki ezen megdöbbent és fintorogva nyújtotta át a sminkterméket a sussexinek. Harry tehát irigykedik Vilmosra, Meghan pedig Katalinra, méghozzá azért, mert a hercegné szerint Vilmos neje mindenben elsőbbséget élvez úgy, hogy „egyelőre még csak nem is királyné”. Egyszer a két nő állítólag egy férfin is összekapott, a dologból pedig Katalin jött ki nyertesként – hogy miről is van szó, azt galériánkban eláruljuk!

Ahogyan a Cheet Sheet is írja, Katalin és Meghan egy időben ugyanazért a divattervezőért rajongtak, így jóformán versenyeztek a férfi kegyeiért, hiszen mindketten viselni szerették volna ruhakölteményeit, ám ez végül csak Vilmos feleségének adatott meg.
Kattints a további képekért!

III. Károly brit király békétlen fiúgyermekeinek konfliktusa nem az elmúlt pár évben vette kezdetét: ahhoz, hogy megértsük szembenállásuk gyökerét, vissza kell pörgetnünk az időt, egészen a gyermekkorukig - sugallja Harry új könyve, a Tartalék.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!