Fashion&Beauty

Tóth Andi talpig bőr szettben mutatta meg fantasztikus alakját: Az énekesnő hollywoodi sztárokat megszégyenítően dögös

Tóth Andi ismét egy extravagáns fotózáson vett részt, extravagáns szettben, ami nem meglepetés, de tökéletesen mutat rajta.

Imádja a kamera

Tóth Andi amellett, hogy sokszor posztol telefonnal fotózott képeket, gyakran oszt meg fotókat vagy részleteket egy-egy komolyabb fotózásáról, így történt ez most is, amikor egy rövid videóban engedett betekintést egy fotózásba, ahol egy talpig bőr szettben pózolt a kamerának.

Az énekesnő Instagramján több fotó is bizonyítja, hogy szó szerint imádja a kamera és fantasztikusan fotogén, a róla készült fotókat általában nagy büszkeséggel osztja meg a nagyérdeművel.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.