Fashion&Beauty

Ez az olaj csodákat művel a tincseiddel, és a fejbőröd is meghálálja, ha rendszeresen használod

Ismered a monoi olajat? A parfümolajként ismert csodaszer nemcsak egészséges hajvégeket varázsol, de a fejbőröd ellenállóképességét is növeli.

Ha szereted és használod a kókuszolajat, akkor a monoi olajat egyenesen imádni fogod. A modern szépségipar mostanság kezdi felfedezni, de Tahitin már évszázadok óta használják. Parfümolajnak is nevezik, mert a tahiti gardéniából készül. A szirmokat kókuszolajban áztatják, így nyerik ki az illatos, hidratáló olajat, ami a kókuszolaj áldásos hatásait is magában foglalva szinte csodát művel a hajaddal.

Viszlát, száraz haj!

Minden nő dús, egészséges frizuráról álmodik, és bár a különböző hajolajokkal Dunát lehet rekeszteni, van néhány tuti készítmény, amiért garantáltan hálás lesz a hajad. Ilyen az új őrület, a monoi olaj is, amit évszázadok óta használnak a haj táplálására, hidratálására, és azon kívül, hogy illatos, gyönyörű, fényes hajkoronát is varázsol, ha rendszeresen használod. Mivel az alapját a kókuszolaj adja, így a monoi olajban megvan annak minden hajra és bőrre gyakorolt jótékony hatása is. Nemcsak a hajvégeket éleszti újjá és tölti meg élettel, de növeli a fejbőr szennyeződésekkel szembeni ellenállását, és megfelelő használat mellett csökkentheti a gyulladást.

Hidratál – A monoi olaj feltölti a hajat nedvességgel. Kutatások bebizonyították, hogy a kókuszolaj nemcsak kívülről fejti ki hatását, hanem beszívódik a hajszálakba, így biztosít mélyhidratálást. A monoi olaj megerősíti a hajszálakat, és újra feltölti őket élettel.
Kattints a további képekért!

A monoi olajat hetente 1-2 alkalommal használd, kis mennyiségben, nedves hajon. Mivel nagyon illatos, figyeld pár hétig, hogy reagál rá a hajad. Ha bírod, akkor használhatod rendszeresen. Legjobban akkor fejti ki a hatását, ha este rakod fel, samponozás után. Lemoshatod azonnal, vagy egész éjjel fent hagyhatod, ez attól függ, mennyire sérült a hajad, és milyen eredményt akarsz elérni.

Leadfotó: Pexels, Forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.