Különleges szenvedély - A csinos műsorvezető órákkal fekszik és kel

Ünnepélyes megnyitóval várta vendégeit a Campona bevásárló központban a FashionWatch óra és ékszer szalon. Karácsonyi, meghitt hangulatban, finom falatok mellett fedezhették fel a meghívott vendégek az új üzlet gazdag kínálatát. (x)

Iszak Eszti lenyomata

Az est háziasszony szerepét Iszak Eszti örömmel vállalta, mivel nagy rajongója a szép óráknak. Első szerzeményével együtt is aludt, melynek jól kivehető óra lenyomatot köszönhetett másnap az arcán. Eszti most is lelkesen próbálgatta az üzletben található szebbnél szebb órákat. Szereti még a különleges fazonokat is, ahogy mesélte, választott már férfi órát is magának.

Szentgyörgyi Rómeó,- aki a Ninja Warriorban újra megmutatta, hogy 43 évesen is jó kondiban lehet egy férfi - szintén részt vett az eseményen, ő inkább a sportosabb típusokat kedveli az időmérő eszközöknél. Rippel Feri a különleges darabokhoz vonzódik. Számára a minőség és a forma is egyaránt fontos a megfelelő óra kiválasztásánál, s hogy tükrözze a személyiségét. Takács Nóri a Jónő bloggere nem tudott dönteni, annyi szépséget talált az üzletben, így majdnem minden darabot felpróbált és lefotózott.

Köböl Anita műsorvezető, aki újabban bloggerkedik és saját videócsatornát is indított, a gyöngyökkel díszített ékszereket nézegette inkább. Őt több más bloggerrel együtt az Engelsrufer különleges angyali ékszerei nyűgözték le. A meghívott bloggerek lelkesen fotózták az üzletben található csillogó ékszereket és órákat, és elmondták, sokan a képzeletbeli karácsonyi kívánság listájukra is felírták az itt látott szépségeket.

Angyalhívó aranyban

A FashionWatch üzleteiben a legújabb trendek érhetők el. A világ számos országában megrendezett órakiállításokon látott legfrissebb irányzatokat, márkákat hozzák el az üzletekbe, így gazdagítva a hazai kínálatot. Főbb óramárkáik, amik az üzleteikben és a webáruházban is elérhetők: Bering, Coach, DKNY, Fossil, Gant, Guess, MK, Nautica, Paul hewitt, Rado, Roamer, Skagen, Slazenger, Vostok.

Ékszereik: Chrysalis, Diesel, Engelsrufer, Fossil, MK, Paul Hewitt, Skagen. Csak a FashionWatch üzleteiben elérhető az Engelsrufer népszerű ékszer márka 14 karátos arany verziója. Ezeket az angyali ékszereket most az egész világon imádják, de az ezüst is reneszánszát éli, a népszerű Misaki, Tissento márkáknál most ez a legújabb trend. Ezzel a felsorolással azonban korán sincs vége a kínálatnak, hiszen számos meglepetést tartogatnak még 2018-ra is.

A FashionWatch gazdag kínálata két üzletben, a Teréz körúti és a most nyílt Camponaban is megtalálható, de a webshop is sok akcióval várja az online vásárlást kedvelőket. A tervek között szerepel még több FashionWatch üzlet megnyitása is, tudtuk meg Stróbel Esztertől az üzlet vezetőjétől.

Hogyan választunk órát?

Az óra és ékszer vásárlásnak megvannak a legfontosabb kritériumai, hiszen többen szeretik felpróbálni a kiszemelt példányt, megnézni, hogyan mutat a kézen. Míg a férfiak már a szerkezetre is kíváncsiak, addig a hölgy vásárlók inkább a design vagy a kedvelt márkák alapján döntenek. Ugyanez mondható el az ékszerekről, ott még fontosabb, hogy kézbe is vegyék, felpróbálják őket.

Órából, ékszerből sosem elegendő egy darab, hiszen többféle tevékenységünkhöz, stílusunkhoz más-más illik. Az óra ma már nemcsak az időmérésre alkalmas használati tárgyunk, fontos divatkiegészítővé nőtte ki magát. Az üzleti életben is fontos az óra szerepe, mert ezzel nonverbálisan jelzünk tárgyalópartnereinknek. Fontos tehát, hogy jól válasszunk. Bár a FashionWatch üzleteiben könnyen megtaláljuk az igazit...

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!