Fashion&Beauty

Kitettek magukért a sztárok a Miss Balaton Winter partiján - Fotók

Csodás ruhákban feszítettek a hazai hírességek.

Miss Balaton Winter Party 2017

Forró nyarat idéző bulival búcsúztatták az őszt a 2017-es Miss Balaton döntős lányai, akikkel együtt ünnepeltek a verseny tanácsadói - Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti -, illetve a casting trénerek - Dobó Ági, Lipcsei Betta, Magony Szilvi és Marton Adrienn - is. A hírességek és a finalisták is kitettek magukért a Budapesten megrendezett Winter Party-n, szokás szerint gyönyörű ruhákban jelentek meg a nagyszabású eseményen, ezt a következőkben fotókkal is bizonyítjuk.

Dukai Regina

Regi hozta a szokásos extravagáns és dögös formát, egy egyszerű fekete trikót választott, amit magas derekú fényes nadrággal, magassarkúval és kistáskával dobott fel. A sötét szettet élénk rúzzsal fűszerezte meg, ami megkoronázta a kompozíciót.

Edvin és Adri

Természetesen mint a verseny egyik casting trénere, Marton Adri is részt vett a Winter Party-n, ahová férje is elkísérte. A fekete crop top és sötét alapon mintás ceruzaszoknya tökéletesen kiemelte a műsorvezető kifogástalan alakját, akinek szettjéhez szuperül passzolt Edvin szintén mintás dzsekije.

Koroknyai Virág

Az est egyik fénypontja egyértelműen Koroknyai Virág volt. A szépségkirálynő görög istennőként tündökölt ebben a gyönyörű, hosszú fehér ruhában, ami kiemelte szuper alakját és a szokásosnál is bájosabb megjelenést kölcsönzött a Miss World Hungary idei győztesének.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Minden szülő tudja, milyen az, amikor gyermekünk fegyelmezésében kudarcot vallottunk és egész egyszerűen kifogytunk az eszközökből. Egy kínai házaspár megdöbbentő nevelési módszerrel rukkolt elő.
Sztárok
Ez gyors volt! Hihetetlen ok miatt válik a legendás brazil csatár felesége - alig több mint három hétig tartott a házasságuk.
Sztárok
A Mizu című dal révén került reflektorfénybe Karácson Tamás, amiből az egyik legismertebb, generációkon átívelő hazai sláger lett – ám a sikernek bizony volt árnyoldala is.