Hat ruhadarab, amit egy stílusos nagyvárosi nő sosem viselne

Ha lapul ilyen a szekrényedben, sose vedd elő.

Stílusbakik

Van pár oka annak, amiért általában odavagyunk a nagyvárosi nők stílusáért - gondolunk itt főként a New York-i, milánói, párizsi vagy akár londoni divatra. Mindig sikkes és makulátlan megjelenést sugároznak, de ez nem csak azért lehetséges, mert a megfelelő ruhákat viselik, hanem mert vannak olyan darabok, amik egyáltalán nem találhatóak meg a gardróbjukban, hiszen önmagukban vétkeznek az elegancia és szofisztikáltság ellen. Ezekről lesz szó a következőkben.

1. Farmer látványos díszvarrással

Napjainkban elárasztják az üzleteket a különféle farmer darabok, találunk egyedi szabásút, extravagáns stílusút, magas vagy épp normál derekút a kínálatban. Ezekből bátran válogathatunk a saját ízlésünknek megfelelően, de ha sikkes megjelenést akarunk, akkor egy fajtát jobb, ha elkerülünk: a látványos (fehér) díszvarrással rendelkező példányok nem csak a retró divatot idézik, de az elegancia és sikk szöges ellentétei is.

2. Bandage ruha

A stílusos nők viselnek ugyan testhezálló ruhákat, de az úgynevezett bandage fazonok helyett inkább a szofisztikáltabb verziókat részesítik előnyben. Ha dögös, de mégis csinos megjelenést szeretnénk, akkor válasszunk egy klasszikus V-kivágású, egyenes vonalú vagy karcsúsított, lágy esésű darabot, amivel nem lőhetünk mellé.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!