Jennifer Lopez igazi stílusikon - minden ruhájáért odáig vagyunk

Az biztos, hogy Jennifer Lopez a világ egyik legstílusosabb nője, aki egyszerűen csodálatra méltó gardróbbal rendelkezik - ezt most be is bizonyítjuk nektek!

Jennifer Lopez maga a stíluskirálynő

Egyszerűen odáig vagyunk Jennifer Lopez stílusáért - teljesen mindegy, hogy a tökéletes táskáról, egy remekül szabott estélyiről vagy egy kifejezetten "hétköznapi" szerelésről van-e szó, a lényeg, hogy az 52. (!) életévét taposó popikon már évtizedek óta nem tud rosszul választani, ha az öltözködés van terítéken.

Ahogy láthatjátok, a vörös szőnyeges megjelenéseit J.Lo egyszerűen tökélyre fejlesztette: ez persze két sztárstylistjának, Rob Zangardinak és Mariel Haen-nek is köszönhető, akik nemcsak segítenek neki az öltözékek kiválasztásában, de arról is gondoskodnak, hogy minden egyes ruha tökéletesen álljon az énekesnőn - ez pedig nem könnyű falat, hiszen így az összes ruhát J.Lo homokóra-alakjára kell szabni, ami igencsak költség- és időigényes feladat.

A stylistok persze nemcsak azzal foglalkoznak, hogy az énekes-színésznő jól nézzen ki egy ruhában: azzal is törődniük kell, hogy olyan szettet állítsanak össze Jennifer Lopeznek, mely megmarad az emberek emlékezetében, melyről cikkeznek a lapok és mellyel a popikon méginkább bele tudja magát írni a történelembe.

Persze, Jennifer Lopeznek már rengeteg ilyen megjelenése volt, kezdve a 2000 februárjában, a Grammy-díjátadó gálán viselt zöld dzsungelmintás, köldökig dekoltált Versace estélyiével, de akár legutóbbi fehér Georges Hobeika estélyijét is említhetnénk, amit szerelmének, Ben Afflecknek a társaságában viselt az idei Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén - nem is csoda, hogy szerkesztőségünk őt választotta az esemény egyik legjobban öltözött sztárjának.

Jennifer Lopez öltözködése tehát maga a csoda, akitől bátran meríthetünk inspirációt! Tekintsétek meg a lenti képgalériánkat arra az esetre, ha ti is inspirálódni szeretnétek az énekesnő stílusából, mert ő tényleg nem tud hibázni!

Kattints a további képekért!

A két híresség félmeztelenül, már-már pucéren népszerűsti a közös divatkollaborációját. Figyelem, nagyon dögös képek következnek!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram

Oldalak