Fashion&Beauty

Ez menő: magyar divattervezők, akik részt vesznek az idei Milan Fashion Weeken

Büszkébbek nem is lehetnénk: szeptember 24-én, pénteken hét magyar divattervező is bemutatja új kollekcióját a Milan Fashion Weeken!

A magyar divat nagyjai a Milan Fashion Weeken

Szeptember 24-én, pénteken hét magyar divattervező is bemutatja az új 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját a Milan Fashion Weeken, a Budapest Select Collective Fashion Show kifutóján, valamint a Fashion Hub kiállításán - mi már nagyon izgatottak vagyunk új tervezéseik bemutatója kapcsán, ezért le is rántjuk arról a leplet, hogy pontosan kikről és milyen kiváló márkákról is van szó!

Négy márka – ABODI, CUKOVY, Elysian és Kata Szegedi – szeptember 24-én (pénteken) 13:00-kor kezdődő Budapest Select Collective Fashion Show keretében kap lehetőséget, hogy a jövő évi tavaszi/nyári kollekciójukból mutasson be összeállításokat, míg a Fashion Hub kiállítóterében négy magyar tervező – ALMA, Kata Szegedi, NINI és ZIA budapest – alkotásai jelennek meg.

A tervezők egyébként a nemzetközileg elismert stylist, Paolo Turina segítségével készülnek fel a bemutatókra, akivel közösen együtt állítják össze a bemutatókra és a kiállításra szánt darabokat és kiegészítőket. Az biztos, hogy mi már nagyon izgatottak vagyunk!

Az eseményt szerencsére itthonról, Magyarországról is végigkövethetjük online pontban 13 órakor a Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) hivatalos weboldalán, amit majd később vissza is lehet nézni is.

Ha pedig már ti is tűkön ülve várjátok, hogy lássátok a magyar tervezők kollekcióit, addig tekintések meg a képgalériánkat, ahol egy kis ízelítőt láthattok majd a bemutatásra kerülő darabokból. Olyan szépek, hogy mi még választani se tudnánk közülük!

ALMA
Kattints a további képekért!

Hirtelen nem is tudjuk, hogy mit mondjuk: az egy dolog, hogy a Chanel divatház egy kész autó árát kéri el egy-egy táskáért, de ezek a darabok se nem szépek, se nem praktikusak... Íme a luxusmárka 2021-es őszi/téli kollekciója, ami ennél bizarrabb nem is lehetne!

Leadfotó, fotó: Milano Fashion Week Camera Nazionale della Moda Italiana

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...