Fashion&Beauty

Ártatlan fehérneműreklámnak szánták, most ezen nevet az egész internet

Elbaltázott reklámokkal padlást lehetne rekeszteni; most éppen ezen a jóindulatú, de félresikerült képszerkesztői megoldáson nevet az internet népe.

Mindenki hibázhat néha

A Lounge Underwear éppen a legújabb, Pearl Illustration névre hallgató kollekcióját népszerűsíti a közösségi oldalain. Ezzel persze önmagában nincsen semmi probléma, rengeteg divatcég választja a reklámozás ezen módját. Valószínűleg nem is lenne ilyen érdekes ez a promóció, ha a márka egyik túlbuzgó grafikusa nem akarja egy kicsit közelebbről megmutatni az egyik új melltartómodell csipkebevonatának részletességét. Biztosan a jószándék vezérelte, de az eredménytől inkább nevetni támad kedvünk, főleg az első meglepettség után, mikor sikerült rájönnünk, hogy mi a bökkenő a fotóval.

A következő oldalon mutatjuk azt a bizonyos képet. Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ted Hughes a XX. század második felének kiemelkedő jelentőségű irodalmi alakja és Pilinszky János egyik fordítója volt, aki 1984-ben hivatalosan kinevezett udvari költő lett. Bár alkotásai mind a mai...
Fashion&Beauty
Nincs is jobb ürügy arra, hogy új manikűrt készítsük magunknak, mint egy ünnep. Persze sokan ilyenkor a körmösükhöz fordulnak, hogy valamilyen extra mintát kérjenek, ugyanis nem könnyű ezeket...
Fashion&Beauty
A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.