Fashion&Beauty

Jennifer Lopez három menyasszonyi ruhában pompázott az esküvőjén - íme az első fotók az álomszép darabokról

Az 53 esztendős divatikon ezúttal sem hazudtolta meg magát: három különböző ruhakülönlegességet viselt a nagy esemény(sorozat) alkalmából, melyek mindegyike csalhatatlan stílusérzékről árulkodik.

Ezúttal az esküvő sem maradt el

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme az ezredforduló tájékán szökkent szárba. A két hollywoodi híresség akkoriban csupán az esküvő előszobájáig jutott, ám az utolsó pillanatban - tisztelőik legnagyobb bánatára - úgy határoztak, hogy felbontják eljegyzésüket. A rajongók egyébként már akkor elnevezték őket Bennifernek, és talán a szívük mélyén reménykedtek benne, hogy a közkedvelt énekesnő egy szép napon újra a neves színész-rendező karjaiban köt ki. Csaknem húsz évet kellett várniuk arra, hogy a sors egy újabb eséllyel ajándékozza meg őket, ezúttal azonban már semmi nem gátolhatta meg őket abban, hogy valóban kimondják egymásnak a boldogító igent. Az 53 éves Lopez és az 50 éves Affleck egy szűk körű, meghitt hangulatú esküvőn kelt egybe Las Vegasban - az eseményre még múlt hónapban került sor -, majd augusztus 20-án világraszóló lagzival ünnepeltek Georgiában: a gigabuli három napon át tartott, és illusztris vendégek egész sora vett részt rajta. A nagyvilág mindeddig azt találgatta, vajon milyen menyasszonyi ruhát viselt JLo a lakodalmon, illetve a Las Vegas-i esküvőjén. Örömteli hír a kíváncsi rajongóknak, hogy az idegőrlő várakozás végre véget ért: mostantól mi is megcsodálhatjuk a teljes menyasszonyi díszben ragyogó Lopezt, aki ezúttal sem hazudtolta meg magát - újfent bebizonyította, hogy napjaink egyik mérvadó divatikonja.

Lapozd fel galériánkat: rögtön lerántjuk a menyasszonyi fátylat Jennifer Lopezről!

Ez a legelső fotó, amit JLo saját maga osztott meg az esküvőjéről. E felvételen még fátyol takarja a boldog menyasszony arcát, de aggodalomra semmi ok, tartjuk az ígéretünket: hamarosan "leleplezzük" az ifjú arát!
Kattints a további képekért!

Egészen elképesztő, hogy mindig mennyire stílusosak együtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!