Fashion&Beauty

A "sombré" haj az ombré legfrissebb, legszebb változata: elég, ha 5 havonta mész vele fodrászhoz

Valószínűleg már te is láttad ezt a hajtrendet, csak akkor még nem tudtad, hogy mi az. Talán azt gondoltad, hogy ez egy lenőtt ombré, vagy talán egy balayage – de a sombré nagyon is sajátos hajfestési technikával rendelkezik.

A sombré

A sombré egyszerűen a ""puha" ombré; egy melírtechnika, amely fokozatosan világosítja a hajat a tövektől a hajvégekig, de a hagyományos ombrénál fokozatosabban, természetesen "napszívta” hatást keltve. A sombré elegáns, szórakoztató és előkelő. Az ombré megjelenésnél a kiemeléseket egy kicsit feljebb helyezi, hogy lágyabb hatást keltsen, miközben sok tónust és dimenziót ad a hajnak. Ez a megjelenés nagyszerű, ha csak néhány árnyalattal szeretnéd világosabbá tenni a tincseidet. Rengeteg verziója létezik, a galériánkban össze is gyűjtöttük őket:

A mézszőke sombré
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.