Fashion&Beauty

A "sombré" haj az ombré legfrissebb, legszebb változata: elég, ha 5 havonta mész vele fodrászhoz

Valószínűleg már te is láttad ezt a hajtrendet, csak akkor még nem tudtad, hogy mi az. Talán azt gondoltad, hogy ez egy lenőtt ombré, vagy talán egy balayage – de a sombré nagyon is sajátos hajfestési technikával rendelkezik.

A sombré

A sombré egyszerűen a ""puha" ombré; egy melírtechnika, amely fokozatosan világosítja a hajat a tövektől a hajvégekig, de a hagyományos ombrénál fokozatosabban, természetesen "napszívta” hatást keltve. A sombré elegáns, szórakoztató és előkelő. Az ombré megjelenésnél a kiemeléseket egy kicsit feljebb helyezi, hogy lágyabb hatást keltsen, miközben sok tónust és dimenziót ad a hajnak. Ez a megjelenés nagyszerű, ha csak néhány árnyalattal szeretnéd világosabbá tenni a tincseidet. Rengeteg verziója létezik, a galériánkban össze is gyűjtöttük őket:

A mézszőke sombré
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.