Fashion&Beauty

Íme a 3 másodperces szépségtrükk, ami azonnal dúsabbá teszi a hajad

Ma már rengeteg szépségtrükk létezik, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat, legyen szó a frizuránkról vagy a bőrápolásról. A "összecsíptetett haj” az egyik ilyen, és nem hisszük el, hogy még csak most ismerkedtünk meg vele.

Szuperegyszerű trükk

A sminkes és fodrász, Emma Chen Instagramján láttuk, hogy van egy egyszerű trükk, amelyet a újra és újra bevet, hogy létrehozza azt a hihetetlenül kócos és levegős textúrát, amely minden nő álma jelenleg. És bár kell hozzá egy tipikus frizura, amin működik, ha bevállalod biztosan tökéletes lesz a végeredmény. Túl sok termék használata (száraz sampon és textúráló spray) során a haj elnehezedik, ernyedt lesz, azaz pont az ellenkező hatást érhetjük el. Viszont ha csak keveset használunk ezekből a termékekből, és alkalmazzuk az egyik legújabb beautytrükköt, akkor a kívánt hatást érhetjük el.

Lapozz a folytatáshoz, mutatjuk hogyan érheted el a dúsabb hatást!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.