Erre senki sem számított: Jennifer Lopez és Ben Affleck teljesen váratlanul, a legnagyobb titokban összeházasodott

A hollywoodi álompár a rajongók legnagyobb örömére végre összeházasodott 17 évvel azután, hogy felbontották eljegyzésüket – a nagy napra nem is akárhol került sor.

Tombol a szerelem!

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme egyáltalán nem újkeletű dolog: a két sztár még a kétezres évek elején bonyolódott kapcsolatba egymással, 2002-ben pedig a színész meg is kérte a gyönyörű énekesnő kezét, ám az esküvőre akkor nem került sor. A tervek szerint 2003-ban lett volna a nagy nap, de azt végül lefújták, 2004-ben pedig szakítottak is: a pletykák szerint azért, mert Ben több alkalommal is megcsalta Lopezt, amit a szuperszexi híresség már nem tudott neki megbocsájtani. A Benniferként becézett álompár tehát különvált, és mindketten másnál lelték meg a boldogságot, a rajongók azonban mindig reménykedtek abban, hogy ők ketten még egymásra találtak – így is lett. Tavaly bombaként robbant a hír, hogy J-Lo és Ben ismét összemelegedett és felélesztették a régi tüzet, amiről a lesifotósok rántották le a leplet, végül pedig Lopez egy közös fotóval tette hivatalossá a kapcsolatukat. Ezután nem kellett sokat várni arra, hogy bejelentsék az újabb örömhírt: Affleck újból eljegyezte kedvesét egy csodaszép, zöld gyémántgyűrűvel, azonban azt eddig senki sem tudta, hogy az esküvőre mikor kerítenek majd sort, de mindenki úgy gondolta, óriási lagzit tart majd a két szupersztár. Nos, nem így történt: Bennifer ugyanis úgy döntött, teljes titokban, a család és a barátok nélkül mondják majd ki a boldogító igent, mégpedig nem is akárhol.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.
Lifestyle
A Spabook.net információi szerint 15 százalékos áremelés várható az állami fenntartású Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszodában.
Egészség
Vannak bizonyos élelmiszerek, amelyekből késő este már nem érdemes falatozni, ugyanis nem fogunk tőlük jól és mélyen aludni, valamint hízáshoz is vezethetnek, ha lefekvés előtt fogyasztunk belőlük.