Izgalmas fonatok 2013-ra

Már tavaly is taroltak a fonott frizurák, ám idén sem tűnik el ez a különleges hajviselési mód. Most bemutatjuk, milyen fonások lesznek a legdivatosabbak 2013-ban!

A tavalyi tavaszi-nyári halszálka őrület után ősszel már feltűntek a kontyba fogott és csavart romantikus megoldások is, ám 2013-ban egyértelműen a ,,fejőlány" frizura lesz a befutó. A nagy divatházak bemutatóin is ezzel a frizurával találkozhattunk a legtöbbet, ám az elkészítési módok jelentősen eltérhetnek.

Kislányos báj
A fejtetőn kezdődő fonástól elkezdve, az oldalsó tincsek letűzésén át, a szinte szembe logó megoldásokig mindenhogyan elkészíthetjük ezt a hajat, egyszerűen nem foghatunk mellé vele. Egy ilyen romantikus frizura mellé finom, lágy színeket használjunk a smink kiválasztásakor is, hisz ezzel fokozhatjuk a kislányos bájt.

Kócoska
Több kifutón is csak az oldalsó, hosszabb tincseket fonták be, majd azt tekerték koszorúszerűen körbe. Persze nem kell ,,jókislányosan" viselni ezt a frizurát sem, bátran kócoljuk kicsit össze a tincseket, ha vadabb hatásra vágyunk.

Hangsúlyos tincsek
Ha csak egy hangsúlyos tincset készítünk, akkor a haj többi részét érdemes hátul egy kontyban összefogni, hogy jobban érvényesüljön a fonat.

Rövid hajjal is mutatós
Ha csak a tincsek alját fonjuk be, akkor akár kontyba is foghatjuk a hajunkat, így izgalmas hatást keltve, de hajpántként is használhatjuk az elkészített tincseket. A rövidebb hajúaknak sem kell lemondaniuk erről a trendről, hisz egy oldalsó tincs elkészítésével és egy kis tupírral igazán vad és merész frizurát készíthetnek, de akár a fül fölötti és a homlokra hulló tincseket is összefonhatják.

Izgalmas megoldások
Az izgalmasabb megoldások szerelmesei bátran fonják be a lófarokba kötött hajukat, de a fonott tincsek keresztezésével és hurkolásával is egyedi látványt érhetnek el.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!