Fashion&Beauty

Hogy lehet így felöltözni? Irina Shayk olyan meztelenruhában lépett a cannes-i vörös szőnyegre, amibe mindenki belepirult - Fotók

Bradley Cooper exe tökéletesen tudja, hogyan vonja magára a figyelmet.

Imádja feszegetni a határait

Ha május, akkor Cannes-i Filmfesztivál: a legnagyobb nemzetközi filmünnepen nemcsak a mozgóképművészet jeles alkotásainak mustrája bűvöli el a közönséget, hanem a vörös szőnyegen felvonuló világsztárok ruhakülönlegességei is. Idén Helen Mirren kék hajjal tűnt fel a fesztiválon, Naomi Campbell kortalan dívaként ragyogott, Salma Hayek szexibb volt, mint valaha, Natalie Portman pedig mindenkinek megmutatta, milyen is az a klasszikus elegancia. Valószínűleg azonban a legszaftosabb beszédtémát az orosz származású modell, Irina Shayk szettje szolgáltatta: lapozd fel galériánkat, rögtön mutatjuk, milyen ruhában vonult fel a fesztiválon Bradley Cooper exe!

Shayk a fesztiválon egy teljesen átlátszó, a képzeletünkre vajmi keveset bízó pucérruhában jelent meg.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lawrence ritkán mutatkozik a vörös szőnyegen, a 76. Cannes-i Filmfesztivállal azonban kivételt tett, ráadásul nem akármilyen szerelésben vonult végig a kamerák előtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.