Fashion&Beauty

Mindenki őt nézte: Natalie Portman egy fehér hattyúként lépett a vörös szőnyegre

Natalie Portman egy csodálatos ruhakölteményt ölött magára, amely amellett, hogy gyönyörű volt, még egy nagyon különleges darab is. A cikkünkben eláruljuk, hogy miért!

Natalie Portman gyönyörű volt a vörös szőnyegen

Biztosan sokan emlékeztek a Fekete hattyú című filmre, amelyben Natalie Portman és Mila Kunis is zseniális alakítást nyújtott. Natalie most egészen megidézte a filmbéli karakterét a legutóbbi megjelenése alkalmával. A színésznő egy elképesztően különleges fehér Dior ruhában jelent meg a cannes-i filmfesztiválon a minap. Ez a darab nemcsak azért kivételes, mert gyönyörű, hanem azért is, mert a Dior 1949-es kollekciójából való. Egészen pontosan rekreálták ezt a darabot a színésznő kedvéért.

A sztár gyönyörű volt a vörös szőnyegen, teljesen úgy festett, mint egy hercegnő:

Natalie Portman sminkjéről is érdemes említést tennünk: a füstös szemeit egy nude árnyalatú rúzzsal spékelte meg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.