Fashion&Beauty

Emlékszel? Ő játszotta Jockey Ewing kedvenc titkárnőjét a Dallasban - ma már rá sem ismernél a 63 éves színésznőre - Fotók

Deborah Rennard nemcsak színészként, de íróként és producerként is kipróbálta magát az amerikai filmiparban, mégis a Dallas Sly Lovegrenje maradt az egyetlen emlékezetes szerepe.

Tíz évig volt a legidősebb Ewing-fivér bizalmasa

Bár végig csupán pehelysúlyú mellékszereplő maradt, Deborah Rennard amerikai színésznő szinte a kezdetektől (egészen pontosan 1981-től) egészen a végkifejletig (1991-ig) tagja volt a legendás amerikai szappanopera, a Dallas stábjának. Deborah alig múlt húszéves, amikor az akkor már több éve szép sikerrel futó szériában megkapta Sylvia 'Sly' Lovegren szerepét. Hosszú éveken keresztül Sly volt a főszerepet alakító Jockey Ewing (Larry Hagman) kedvenc titkárnője, egyben bizalmasa. Deborah ugyan a Dallas lecsengése után sem vonult vissza a mesterségétől (sőt íróként és producerként is kipróbálta magát az amerikai filmiparban), a kultikus szappanoperát követően egyetlen újabb szerepével sem kavarta fel maga körül az állóvizet. De hogy fest most, 30 év múltán Jockey Ewing hajdani titkárnője? Lapozz: mindjárt megláthatod!

Így festett Deborah Rennard Sly szerepében, a nyolcvanas évek első felében, amikor a Dallas virágkorát élte.
Kattints a további képekért!

Bing Crosby amerikai énekes-színész lánya 1979 és 1981 között szerepelt minden idők leghíresebb szappanoperájában. Mivel meglehetősen korán távozott a sorozatból, ezért a magyar közönség emlékezetében mindmáig hamvas, vonzó fiatal nőként él. Mary Crosby azonban már egyáltalán nem úgy néz ki, mint fénykorában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérleg szerelmi élete kalandosra sikeredik a következő napokban. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A walesi hercegné általában ügyesen palástolja érzelmeit a legkülönbözőbb nyilvános eseményeken, de volt egy alkalom, amikor nem tudta tovább kontrollálni forrongó indulatait.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!