Fashion&Beauty

Meghan Markle évek óta erre a trendre esküszik: a sussexi hercegné imádja ezt a darabot, Diana viszont sosem öltözne fel így

Noha Meghan Markle ruhái sokszor emlékeztetnek Diana hercegné stílusára, van egy ikonikus darab, amit vele ellentétben néhai anyósa sosem venne fel.

Nem ugyanaz tetszene nekik

Diana hercegné óriási népszerűségnek örvendett az egész világon, köszönhetően annak, hogy mindenkivel kedvesen, barátságosan és segítőkészen viselkedett. Az emberek azonban nemcsak az óriási szíve miatt rajongtak érte, hanem azért is, mert igazi divatikon volt, s bár hosszú ideje nincs közöttünk, kifinomult ízlése mind a mai napig inspirálóan hat nők millióira. A szívek királynője imádta az elegáns darabokat, de nem félt kockáztatni sem, és nem egyszer megszegte a palota által előírt öltözködési szabályokat – például sokszor jelent meg nyilvános eseményeken teljesen átlagos, bárki számára elérhető ruhákban és kiegészítőkben. A brit királyi család tagjai közül Meghan Markle öltözködése áll a legközelebb a néhai hercegné stílusához, ám van egy darab, amit Harry herceg felesége előszeretettel visel, Diana azonban sosem húzná magára, ha még élne. Részletek a galériiában!

A farmernadrág eredete a 19. századra nyúlik vissza: ekkor még munkaruhaként hordták, de a 20. század második felétől közkedvelt divatcikk lett, ma pedig már a hétköznapi viselet szerves részét képezi, és egyszerűen lehetetlen megunni.
Kattints a további képekért!

Mégsem olyan idillikus a házasságuk, mint amilyennek azt a bulvárlapok lefestik?

Leadfotó: Kevin Mazur/Getty Images Ms. Foundation for Women

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nincs esküvő gyönyörű ruha nélkül, ezt rengeteg film és sorozat is bebizonyította már, melyekben a menyasszony a valaha látott leggyönyörűbb ruhát viselte.
Home&Design
Ha van akár egyetlen üres felületed a lakásban, amit szívesen feldobnál, de nincs ötleted a designra, akkor jó helyre kattintottál. Adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatsz egyedi, harmonikus...
Fashion&Beauty
Georgina szettjét első ránézésre kicsit nehéz értelmezni, de ha jobban megvizsgáljuk, szép lassan összeáll a kép.