Fashion&Beauty

Meghan Markle évek óta erre a trendre esküszik: a sussexi hercegné imádja ezt a darabot, Diana viszont sosem öltözne fel így

Noha Meghan Markle ruhái sokszor emlékeztetnek Diana hercegné stílusára, van egy ikonikus darab, amit vele ellentétben néhai anyósa sosem venne fel.

Imádták a stílusát

Diana hercegné óriási népszerűségnek örvendett az egész világon, köszönhetően annak, hogy mindenkivel kedvesen, barátságosan és segítőkészen viselkedett. Az emberek azonban nemcsak az óriási szíve miatt rajongtak érte, hanem azért is, mert igazi divatikon volt, s bár hosszú ideje nincs közöttünk, kifinomult ízlése mind a mai napig inspirálóan hat nők millióira. A szívek királynője imádta az elegáns darabokat, de nem félt kockáztatni sem, és nem egyszer megszegte a palota által előírt öltözködési szabályokat – például sokszor jelent meg nyilvános eseményeken teljesen átlagos, bárki számára elérhető ruhákban és kiegészítőkben. A brit királyi család tagjai közül Meghan Markle öltözködése áll a legközelebb a néhai hercegné stílusához, ám van egy darab, amit Harry herceg felesége előszeretettel visel, Diana azonban sosem húzná magára, ha még élne.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.