Így megy bevásárolni egy 60 feletti hollywood-i színésznő - Helen Mirren valódi díva

Hatvan, sőt hetven éves kor felett is lehet vonzó egy nő, amire nincs jobb bizonyíték, mint ezek a gyönyörű, érett színésznők, akik a hétköznapokban ugyanúgy kiemelik nőiességüket, ahogyan azt a gálákon szokták. Nézd meg, miben járnak bevásárolni!

Helen Mirren a nagybevásárlás közben is elegáns

A 70 éves Helen Mirren a mai napig a vörös szőnyeg egyik legnagyobb sztárja, hiszen mindig elegánsan, csodálatos ruhában, nőies frizurával és sminkkel jelenik meg a különböző eseményeken. Mirren valódi díva, így a szürke hétköznapokon is az elegáns ruhadarabokat pereferálja, amelyek kiemelik nőies alakját.

Jane Fonda imádja a kalapokat és az állatmintát

A 78 éves Jane Fonda alakja ma is olyan, akár egy 20 évesé. Ennek ellenére a csodaszép színésznő a hétköznapokban nem szívesen visel túlságosan szűk ruhákat, inkább a lezser és lenge darabokat kedveli. Kiegészítőül gyakran választ kalapot és napszemüveget, kedvenc színe a barna, illetve imádja az állatmintát.

Goldie Hawn jól néz ki farmerban és elegáns ruhában is

Kate Hudson gyönyörű, 70 éves anyukája, Goldie Hawn a mai napig hosszú, szőke hajjal érzi magát a legjobban, de ez nem is csoda, hiszen remekül áll neki. A színésznő egyébként él-hal a magassarkú cipőkért, mindenhova ilyenben indul útnak.

Lapozz a többi sztár fotóiért!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!