Hirdetés

"Azt gondoltam, nincs mit tenni..." - A fogamzásgátló tette majdnem tönkre Pordán Petra életét

Pordán Petra műsorvezető saját bevallása szerint sosem tudta igazán mi az, ami jó a bőrének és hogy egyáltalán milyen állapotban van. Aztán kipróbálta a műszeres arcdiagnosztikát, ahol pontos képet kapott arcbőre jelenlegi állapotáról és kiderült, van megoldás az életét eddig megkeserítő problémájára is.

Az idő nem múlik el nyomtalanul

„Érdekes volt rájönni, hogy azok a környezeti hatások, amik az elmúlt 32 évben érték a bőrömet és amikről azt gondoltam, hogy nyomuk sincs, mennyi kárt okoztak. A műszeres arcdiagnosztika világított rá, hogy a bőrőm állapota lehetne a mostaninál sokkal jobb is, úgyhogy kifejezetten ajánlom mindenki számára! Mert a megelőzésnél nincs fontosabb!”- mondta Petra.

A fogamzásgátló negatív hatása

A fogamzásgátló hatására nagyobb pigmentfoltok alakultak ki az arcán, amivel megpróbált együtt élni. „Sajnos nem kaptam megfelelő tájékoztatást arról, hogy a fogamzásgátlót este javasolt bevenni és fényvédő krém használata méginkább szükséges ebben az időszakban, mert bizony pigmentfoltossá válhat a bőröm. A foltok persze meg is jelentek, én pedig azt gondoltam, nincs mit tenni”.

A Royal Clinics orvos-esztétikai központ vezetőjétől megtudtuk, hogy a kémiai peeling igen hatásos lehet ilyen problémák felmerülése esetén: „A kémiai peeling a bőr felületének megújítását illetve hámlasztását jelenti. A peeling által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen szervezetünk több kollagént termel. A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek. Ahogy Petra esetében is.”

Ha kíváncsi vagy a kezelés menetére, kattints!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!