Erős az idei mezőny - Kiválasztották a Magyarország Szépe jelöltjeit

Idén is megrendezik a nagyszabású szépségversenyt, ahol kiderül, ki lesz Magyarország Szépe, aki majd képviselheti hazánkat a Miss World eseményen.

Erős a mezőny

A castingra idén is több száz lány jelentkezett, ráadásul a szervezők szerint évek óta az idei a legerősebb mezőny, mind külsőre, mind felkészültségben, mind pedig tudatosságban. A jelentkezők többsége egyetemista és főiskolás, néhányuk pedig még az érettségire készül. A legjobbak, az eddigi évekhez hasonlóan a felkészítőtáborba vonulnak hamarosan, majd nyár elején, a Duna TV élő showjában derül ki, hogy ki lesz 2019-ben Magyarország Szépe.

Így zajlott az idei válogató

Vasárnap, a több száz lány ezúttal is bikiniben mutatkozott be a zsűrinek, akik számára természetesen nemcsak a szépség, de a személyiség is rendkívül fontos szempont volt. A zsűritagok közt foglalt helyet idén a tavalyi szépségkirálynő, Szarvas Andrea, valamint Rogán Cecília, Gulyás István, Maráczi Ákos, Sipka Csaba, Borzi Vivi, Gyulai Zoltán, Krasznai Zsolt, Cango Tamás, Hajas Laci, Jákob Zoli, Bara Csaba és Hovány Márton. Az idei verseny különlegessége még, hogy egy teljesen új korona vár a győztesre, aki így elsőként hordhatja majd a gyönyörű fejdíszt. A továbbjutók közül a szakmai zsűri 67 lányt választott ki, akik bekerültek a középdöntőbe, ahonnan azonban csak 20+2 lány juthatott tovább. Nemsokára azt is megtudjuk, hogy a zsűri döntése alapján, kik költözhetnek be a felkészítőtáborba.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!