A legszebb ajándékok egy édesanyának: Így lepd meg anyák napján

Termékajánlónkban összeszedtük a legkedvesebb meglepetéseket.

Anyák napja

Május 5-én mindannyian kedveskedhetünk annak a személynek, akinek az életünket is köszönhetjük: az édesanyánknak. Ilyenkor bevált szokás vágott vagy épp cserepes virággal meglepni Őt, ám ez egy idő után unalmassá, személytelenné válhat. Termékajánlónkban azonban összegyűjtöttünk pár ajándékot, aminek minden anyuka örülne.

Különleges kiegészítő

Mi, nők, nagyon szeretjük az ékszereket, így egy különleges karkötővel biztosan nem nyúlunk mellé, ha meg szeretnénk lepni az édesanyánkat. A Pandora idén is exkluzív kollekcióval kedveskedik anyák napja alkalmából. A darabok nemcsak gyönyörűek, de fityegői akár emlékei, jelképei is lehetnek a különleges anya-lánya kapcsolatnak.

Tavaszi hangulat

Ha édesanyád odavan a pompomokért, akkor egy letisztult, pamacsokkal díszített Balilla karkötővel is meglepheted. Az egyedi ékszer akár közös darab is lehet, és a szivecskékbe egymás kezdőbetűit is belegravíroztathatjátok.

Közös program

Ha nem csak a tárgy, hanem az élmény is fontos, tökéletes program egy közös workshop, ahol saját magatoknak készíthetitek el az ékszereiteket. Nemcsak remek kikapcsolódás, hanem egy szuper anya-lánya nap része is lehet, ahol egy kicsit kiereszthetitek a gőzt. A Chillearrings workshopjain például nemcsak remek hangulatban telik el az a pár óra, de a vidékiek számára is elérhető, hiszen a május 3-án, 4-én, 5-én és 12-én Budapesten megrendezett workshopok mellett május 10-én Pécsen is részt vehet rajta, aki ezzel szeretné meglepni az édesanyját.

Vidám karóra

Ha anyukád nem a karkötők rajongója, akkor egy színes órával is megörvendeztetheted. Az időbeosztás miatt erre mindenkinek szüksége van és egy vidám árnyalat még a napját is feldobhatja, arról nem beszélve, hogy te jutsz majd eszébe róla, akár hányszor rápillant. A H2X például ismét izgalmas, vibráló kollekcióval rukkolt elő, amely már minden színében a nyarat idézi.

Letisztult elegancia

Azonban ha nem a színek híve, akkor is meglepheted valami igazán hozzá passzolóval. Ha a visszafogott eleganciát részesíti előnyben a hétköznapokban is, válassz olyan darabot, amely különleges, mégis sokféle szetthez illik. A Thomas Sabo új, időtálló nyári kollekciójában található letisztult, mégis egyedi darabok közül válogathatsz.

Elárulták, hogyan lesz szép a végeredmény.

Fotók: Chillearrings; Thomas Sabo; Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!