Ünneplőben otthon is - szett ötletek, ha kiöltöznél húsvétra

Lehet, hogy idén még otthon ragadunk húsvétkor, de ez nem jelenti, hogy nem öltözhetünk ki az ünnepi alkalomra. Hoztunk néhány outfit ötletet, ha inspirálódnál.

Húsvét otthon, elegánsan

A korlátozások miatt húsvétkor még nem mozdulhatunk ki nagyon, de a szabályok nem említik, hogy ne lehetne kiöltözni az ünnep alkalmából. Ha úgy érzed, szeretnéd elegánsan köszönteni a hétvégét, adunk néhány ötletet, amelyből inspirálódhatsz.

Pasztell, virágos

Tavasszal a pasztell árnyalatok és a virágos minták egyébként is hódítanak, de húsvétkor új értelmet nyernek. Válassz egy bézs, világoskék, rózsaszín vagy halványsárga (virágos) ruhát, hozzá egy csinos magassarkút, és máris kész a tökéletesen elegáns ünnepi szetted.

Fehérben

Egy tetőtől-talpig fehér szettel soha nem lőhetsz mellé. A tisztaságot és letisztult eleganciát sugározza, amely tökéletesen passzol a húsvét szelleméhez. Egy ilyen outfithez választhatsz magassarkút és lapos cipőt is, valamint finom kiegészítőkkel megkoronázhatod a megjelenésed.

Feltűnő színekben

Amennyiben merészebb outfitben várnád az ünnepet, válassz egy bátor pirosat vagy feltűnőbb mintás ruhát. Ha passzol a karakteredhez, és nem kenyered annyira a pasztell színvilág, nyugodtan vadulj egy kicsit.

A bézs hatalma

A fehér mellett a bézs még az a szín, amely a megtestesült elegancia. Ha szoknyás típus vagy, választhatsz egy ilyen midi, rakott darabot, amelyhez csak egy jó felső szükséges, és meg is van a szuper szetted.

Zöld, ami mindenkinek jól áll

A smaragd zöld az az árnyalat, amely mindenkinek jól áll - legyen valaki szőke, barna vagy vörös. Telitalálat lehet egy ehhez hasonló ruha az ünnepre, ráadásul ha egy ilyesmi fazont választasz, még a kényelmet is kipipálhatod.

Fotók, leadfotó: ZARA, Mango, Reserved, Answear, NANA's

Oldalak