Így varázsolj kényeztető Holt-tengeri szépségoázist otthonodba

Kétféle ember létezik: aki már fürdött a Holt-tengerben, és aki még nem. Ahhoz azonban, hogy megmártózzunk a legendás vízben és bőrünkön érezzük áldásos hatását, már repülőjegy sem kell. Léteznek ugyanis olyan speciális kozmetikumok és szépségápolási szerek, melyek a Holt-tengeri vizét, illetve iszapját tartalmazzák, és bármelyikünk fürdőszobájából pillanatok alatt holt-tengeri szépségoázist varázsolnak. (x)

Már Kleopátra is rajongott érte

A szépségéről híres ókori uralkodónő bőrét rendszeresen átdörzsölte holt-tengeri sóval és pakolásként használta a tenger különleges iszapját. Olyannyira hitt a Holt-tenger bőrszépítő erejében, hogy a partján létrehozta a világ első “wellness-központját”, ahol az odalátogatók szépítő, kényeztető kezeléseket vehettek igénybe már 2000 évvel ezelőtt! A Holt-tenger népszerűsége évezredek múltán sem csökkent, a hétköznapi halandókon túl látták már a partján iszappakolásban felbukkanni Mariah Carey-t, Rihannát, de Susan Sarandon, Madonna és Gwyneth Paltrow is nagy hódolója a holt-tengeri szépítő kezeléseknek.

Miben rejlik a titok?

A Földközi tenger vizénél tízszer sósabb Holt-tenger nagy mennyiségű kalciumot, magnéziumot, káliumot és nátriumot tartalmaz, melyek jótékony hatást gyakorolhatnak a kötőszövetekre és a bőrre. A holt-tengeri iszap elősegíti a káros anyagok távozását a szervezetből: amíg a hasznos ásványi anyagokat a bőr alá juttatja, addig a mélyebb rétegekben lévő vizet a bőr felszínére húzza. Elég csak 15-20 percig a bőrön hagyni, és máris érezhetjük transzformáló erejét. Nem véletlen, hogy a holt-tengeri iszappakolás világszerte a kozmetikák egyik legnépszerűbb és leghatásosabb kezelése.

Irány a patika!

Ahhoz, hogy mielőbb átadhasd magad a Holt-tenger szépítő ölelésének, csak a legközelebbi patikát kell felkeresned, hiszen a legendás kincsek már ott is kaphatók: a NAAVA a Holt-tenger kincseit szeretné elérhető áron a fürdőszobádba juttatni, hogy bármikor elmerülhess egy igazi, holt-tengeri sófürdőben, a kezelést pedig 100% tisztaságú holt-tengeri iszappakolással koronázhasd meg.

Az otthoni szépségoázis alapvető kellékei

A NAAVA Aqua Moments termékcsaládja a holt-tengeri szépségkúra elemeire épít, így a són és az iszapon kívül olyan izgalmas termékeket kínál, mint az Iszappan, ami a holt-tengeri iszap és egy gyengéd, tisztító szappan szerelemgyereke. Az Aqua Moments termékek között létezik testápoló, iszapos sampon és tusfürdő is, valamint holt-tengeri ásványokban bővelkedő hidratáló arckrém, ránctalanító krémek, arclemosó és arcradír.

Aki az orrod is kényeztetni szeretnéd, a NAAVA kínálatában megtalálod a holt-tengeri fürdősó növényi olajokkal gazdagított változatait, amelyek az elalvásban, a tiszta légzésben vagy éppen az izomfeszültségek oldásában segítenek. A NAAVA termékek kizárólag patikákban kaphatók. Ha esetleg valamelyik nincs készleten, a patikus örömmel megrendeli. További inspirációért nézz körül a Holt-tengeri Szépségkalauz blogon!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!