Téged is zavar, hogy látszik a bugyivonal? Így kerüld el a kellemetlen pillantásokat!

Sok nőnek okoz gondot, hogy milyen bugyit, milyen nadrághoz vagy szoknyához vegyen fel. Világos alsóhoz sötét bugyit húzni szinte öngyilkosság, a szűk nadrágon átlátszó fehérnemű körvonaláról nem is beszélve. Sok bugyi kényelmetlen, kidörzsöl, hosszabb utazások alkalmával pedig kész pokollá tudják változtatni az utat, ha nem megfelelő fehérneműt viselünk. Szerencsére azonban ennek egyszer és mindenkorra vége, hiszen itt a seamless fehérnemű! (x)

Bugyivonal: igen vagy nem?

Miért is olyan nagy baj, ha látszódik a bugyivonalunk? Valószínűleg sokan felteszik magukban ezt a kérdést. Érdemes már az elején leszögeznünk, hogy minden embernek megvan a maga véleménye a fehérneműk terén, szóval senkit sem szabad azért elítélni, mert éppen másként vélekedik, mint mi. Tény viszont, hogy a divat elég meghatározó szempont a mai világban, amit hiba volna figyelmen kívül hagynunk. Ahogy Pierre Cardin francia divattervező mondta: “A szépség és a divat világában a tudás hatalom!”

Amint divatba jöttek a szűk alsónadrágok és farmerek, egyből megjelent a bugyivonal probléma is. Noha a témában megoszlanak a vélemények, mégis fontos foglalkoznunk vele. A tanga jó választás lehet a probléma megoldására, viszont ez az opció kevés nőnek nyújt kényelmes viseletet. Persze szóba jöhet az is, hogy teljesen kihagyjuk a bugyit az egyenletből, de ezt mi személy szerint csak a hálószobán belül javasoljuk.

A tuti megoldás: seamless!

A seamless kifejezés azon fehérneműk gyűjtő kifejezése, amikben nincs oldalvarrás vagy teljesen varrat mentesek. Anyagra, tapintásra leginkább a harisnyához hasonlítanak, viszont azért mégis vastagabbak nála, így sokkal tovább használhatók maradnak. A kínálatban francia bugyi, tanga, magas derekú, illetve push up-os darabok is szerepelnek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Tökéletesen simul a különböző alakokhoz, könnyed és kényelmes, így még leggings alatt sem látszik át az éppen használt bugyi körvonala.

Mi jöhet a fehérnemű után?

A seamless termékek között természetesen nem csak alsókat találunk, - bár való igaz, hogy először a fehérneműk kapcsán jött divatba, - azonban rövid idő alatt olyan népszerű lett, hogy a készítőknek vétek lett volna itt megállniuk. Így hát jöttek a leggingsek, bodyk, és persze a mindenféle trikók, felsők. A seamless legnagyobb sikereit a sport területén aratta, ami nem is csoda, hiszen rendkívül jól tartja a meleget és könnyed viseletet biztosít.

A melltartók világában

Ha már fehérnemű, akkor vessünk egy pillantást a melltartókra is! E kapcsán a legfontosabb, hogy nincs bennük merevítő, így nem kell attól tartanunk, hogy egy mosás után a fehérneműnket úgy vesszük ki a gépből, hogy kikandikál belőle a drót. Emellett szuperül kezeli az izzadságot is, de az erre fogékonyabbak inkább a pamut anyagúakat keressék. A seamless a szoptatós melltartók között is elterjedt már, viselőik pedig igen pozitívan nyilatkoznak róluk: “Nagyon kényelmes is és jól megtámaszt mindent ami kell, így segített a hátfájásomon is.”

A férfiak se szomorkodjanak

A férfiak sem maradnak ki a jóból, hiszen az alsónadrágok és trikók között is bőven van választék seamless fehérneműkből. Ezek nagyfokú légáteresztő képességüknek köszönhetően jól kezelik az izzadságot, ami a sportolás közben nagyon is fontos szempont, akár télen vagy nyáron. Ráadásul, ahogy alakra simulnak, szépen kihangsúlyozzák az izomzatot, így a hölgyek is szabadon gyönyörködhetnek a sportos férfi testekben.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!