Fashion&Beauty

Divat és szépség: Ezek most a legjobb Black Friday ajánlatok

Körbenéztünk az üzeletekben, és összegyűjtöttük a legjobb akciókat.

Black Friday

Magyarországon 2013-ban volt először Black Friday, vagyis "fekete péntek", amikor a hazai piac nagy webáruházai átlagon felüli kedvezményekkel várják vásárlóikat. Idén novemberben kétszer is alkalmunk nyílik beszerezni a vágyott termékeket, múlt héten 16-án volt az első akciós nap, a második pedig 23-én lesz, ennek örömére összeszedtük a legjobb divattal és szépségápolással kapcsolatos ajánlatokat, hogy könnyebben eligazodj a leárazás kavalkádban.

Answear

Ha még nem szereztük be a kívánt télikabátot vagy például az elegáns ruhát az ünnepi partikra, akkor most érdemes körülnéznünk a kínálatban, mert a Black Friday keretében az Answearnél tegnap óta akár 70 százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatunk a vágyott darabokhoz.

Részletekért kattints ide!

Müller

A drogéria a Black Friday keretében a Mádara termékekre ad 40%-os kedvezményt november 23-án pénteken, de 12.000 forint felett vásárolunk ezekből a kozmetikumokból, ajándék szemkontúr krémmel is kedveskednek nekünk.

Részletekért kattints ide!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Facebook/h&m;Facebook/Müller Drogéria Magyarország

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...