Fashion&Beauty

Ha eddig nem használtál hajparfümöt, itt az idő: nem csak illatos, de számos más előnye is van

Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.

Minden, amit a hajparfümről tudni kell

Biztosan te is fújtál már egy kicsit magad elé a levegőbe kedvenc illatodból, hogy aztán belesétálva szétterülhessen a parfüm bőrödön, hajadon és ruháidon. De, ha belegondolunk milyen sok alkoholt tartalmaznak a hagyományos parfümök, egyből rájöhetünk: nem biztos, hogy jó ötlet a hajunkra, vagy a bőrünkre fújni őket. Van azonban egy alternatíva, melynek segítségével hajad is kedvenc parfümödhöz hasonlóan illatozhat. Mutatjuk!

A megoldás nem más, mint a hajparfüm. Igen, ez pontosan az, aminek hangzik: egy illat, mely kifejezetten hajra készült. Persze megtehetjük, hogy továbbra is jól bevált parfümünket használjuk hajunkra, miközben igyekszünk ápolni azt mindenféle kondicionálókkal és pakolásokkal, de, ha két legyet is üthetünk egy csapásra, miért ne tennénk? A legnagyobb különbség a tradicionális és a hajparfüm között, hogy az utóbbi sokkal gyengédebb összetevőkből áll és amellett, hogy finom illatba burkolja hajunkat, még annak ápolásáról is gondoskodik, fehérjéket és olajokat juttat a hajba így segítve megőrizni egészséges állapotát.
Kattints a további képekért!

Ha te is a fürdőszobában tárolod a kedvenc parfümjeidet, van egy rossz hírünk: óriási hibát követsz el.

Leadfotó: Pexels, forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.