Fashion&Beauty

Merész ruhakülönlegességben mutatta meg acélos hasát Jennifer Lopez: a popdíva 53 évesen is maga mögé utasít mindenkit - Fotók

A világhírű énekesnő ezúttal is a határokat feszegette: hihetetlenül stílusos, de kacér fotóiért kapott hideget-meleget a követőitől.

Még mindig tudja, hogyan vonja magára az egész világ figyelmét

Jennifer Lopez lassan ötvenes évei derekához közelít: a világ egyik legelismertebb és legkeresettebb énekesnője idén nyáron tölti majd be az 54-et, de ezzel a ténnyel szinte csak az lehet tisztában kerek e világon, aki belekukkant a popdíva személyijébe, vagy esetleg rákeres a nevére az interneten. A filmszínésznőként, sőt divatdiktátorként is híressé vált JLo ugyanis 53 esztendősen is lenyűgözően fest: nem csupán magabiztosan stílusos, trendérzékeny, az aktuális divatirányzatokkal naprakész módon lépest tartó nő, de olyan feszes, tökéletes testtel rendelkezik, melyet a húsz-harminc évvel fiatalabb hölgyek is megirigyelhetnének. Az énekes-színésznő most ismét bebizonyította, hogy még mindig korai volna leírni őt: igéző, egyszerre kacér és esztétikus ruhakülönlegességben mutatta meg, micsoda idomokkal rendelkezik. Lapozz, rögtön mutatjuk a fantasztikus fotókat, sőt egy videót is megtekinthetsz a galériánkban!

A híresség saját, JLo Jennifer Lopez for Revolve névre keresztelt cipőkollekciójának Beverly Hills-i bemutatóján tűnt fel ebben a Julian MacDonald nevével fémjelzett, kissé provokatív, ám mérhetetlenül szexi ruhakölteményben, mely láttatni engedte a popsztár tökéletesen feszes, acélos hasát és ragyogó, formás testét. (A bejegyzés lapozható, kattints a további fotókért!)
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez ismét megosztott Instagram oldalán egy nagyon vadító fotósorozatot. A sztár rózsaszín fehérneműszettben pózol a legújabb képein.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.