Fashion&Beauty

A bőr szépségének fokozása belülről

Nagyon sokan szedünk különféle vitaminokat és étrend-kiegészítőket, mivel tudjuk, hogy a gyógynövények és a szervezet számára fontos vitaminok nemcsak gyógyítanak és ápolnak, hanem szépítenek is. Azonban nem mindegy milyen minőségű, amit beszedünk: optimális-e az összetétele, fel tud-e szívódni és ott használja-e fel a szervezetünk, ahol a legnagyobb szükség van rá? Az étrendünket úgy igyekszünk megtámogatni, hogy specifikus problémáinkra keressük a megoldást, de vajon hogyan fogjunk neki?

A tökéletes étrend-kiegészítő program összeállítása nem feltétlenül kell, hogy nehézséget okozzon. Mivel rengeteg tudomány áll a kiegészítők megalkotása mögött, nehéz megérteni a terminológiát és a technológiát. Röviden: nem is olyan egyszerű, de a Hush&Hush prémium étrend-kiegészítőket kínáló márka segítségedre lesz ebben tudományos kutatási háttérrel maga mögött.

HUSH&HUSH SKINCAPSULE HYDRATE+

Ha a bőr hidratáltsága megfelelő, a ráncok kevésbé feltűnőek. A hidratálás feltölti a bőrt, és simítja a gyűrődéseket. Ráadásul a feltöltött, puha bőr általános megjelenése is sokkal fiatalosabb.

A Hydrate+ kapszula mindössze négy hét alatt biztosítja számorda ezt a fajta hidratáltságot. (Bizony!)

Egy harmadik fél által végzett friss tanulmány szerint a kiegészítő „jelentősen fokozza a bőr tömörségét, melyet a bőr struktúráinak javulása tükröz”.

30 napos használat után a bőrállapot mérésének számos módja – rugalmasság, fakóság, ráncok, ragyogás/harmatosság, feltöltöttség – lenyűgöző javulást mutat. A tanulmány következtetése szerint „a termékkel kapcsolatos elégedettség 85%-os volt”, és az emberek 95%-a tapasztalt javulást a bőre rugalmasságában/feszességében. Az előtte és utána felvételek is alátámasztják a statisztikákat.

Ha fokozott hidratálást és/vagy olyan étrend-kiegészítőt keresel, amely támogat a méltósággal történő öregedés folyamatában, a SkinCapsule HYDRATE+ az új legjobb barátod.

HUSH&HUSH SKINCAPSULE™ CLEAR+

De nem biztos, hogy számodra az idősödés vagy a hidratáltság jelenti a legfontosabb problémát. Ha a megfelelő étrend-kiegészítőt keresed, mindig legyél tekintettel arra, a te bőröd számára mi a legjobb. Hiszen lehet, hogy neked a legjelentősebb gondot a pattanások okozzák!

Ismerd meg a SkinCapsule CLEAR+ kapszulát! A csapat ezen tagja valódi sztár! Mindig óriási örömet okoz számunkra, amikor vásárlóink hálás visszajelzését kapjuk vagy a klinikai vizsgálat eredményeit olvassuk. Hiszen a pattanás az egyik legrosszabb magabiztosság-gyilkos. Rengeteg ember érint, és van, akit még felnőttként is elkísér (több embert, mint hinnéd).

A cink és a kurkuma egyedülálló keverékével a SkinCapsule CLEAR+ segíthet csökkenteni a faggyútermelést. A fertőzések leküzdésére szelént tartalmaz, a pitypang gyökérpor pedig a gyulladás csökkentésére és az irritált bőr megnyugtatására szolgál. Megtisztítja a bőrt a pattanásoktól, és nyugtatja az arcbőrt.

Ha nem hinnéd... Egy harmadik fél által végzett tanulmányban 14 és 60 év közötti férfiak és nők vettek részt, az eredmények pedig bizonyítják az étrend-kiegészítő erejét.

A termék 60 napos használata után a vizsgálatban részt vevők „statisztikailag szignifikáns csökkenést tapasztaltak a bőr faggyújának alapértékeiben, az aknés elváltozások mennyiségében, valamint a seborrhea és erythema pontszámban”. E két utóbbi fogalom a túlzott bőrolajosságra, illetve a bőr felszíni bőrpírjára utalnak.

Számodra a pattanás a legnagyobb gond? A SkinCapsule CLEAR+ segít a harcban.

HUSH&HUSH SKINCAPSULE™ BRIGHTEN+

Fáradt és fakó bőrűek! Rólatok sem feledkeztünk meg! A SkinCapsule termékcsalád harmadik és utolsó tagja a BRIGHTEN+.

Az egyenletes tónus érdekében a melanin szintézisét szabályozza. Legyen szó időskori vagy gyulladás okozta elszíneződésről, öregségi foltokról, napfoltokról vagy bőrpírról, a színnel kapcsolatos probléma orvosolható ezzel az étrend-kiegészítővel.

Az olyan összetevőkkel, mint az Acerola C-vitaminja és a szupergyümölcs SaberryⓇ kivonata, a BRIGHTEN+ tökéletes partnered lesz a tiszta, ragyogó bőrért.

Harmadik fél által végzett klinikai vizsgálataink eredményei azt mutatták, hogy 60 napos használat jelentősen növeli a ragyogást és csökkenti a sötét foltok megjelenését. Mindenki nyer.

Ha a bőr fehérsége, ragyogása a gond, gondolkodj el azon, hogy elkezded szedni a SkinCapsule BRIGHTEN+ kapszulát.
Bármelyik bőrszépítő étrend-kiegészítő is nyerte el a tetszésedet, megoldást kínál bőrproblémádra, ITT megtalálod!

HUSH&HUSH TIMECAPSULE

Bár a SkinCapsule mindegyik formulája egy-egy adott problémát céloz, a multivitaminok is fontosak. Ha együtt használod a specifikus problémát célzó kiegészítővel, akkor a probléma megoldása mellett javíthatod a bőröd általános egészségi állapotát is.

A TimeCapsule termékünk multicélú, általános öregedésgátló szuperhős. Tudományosan megalkotott, átfogó megoldás a hidratáció fokozására, a környezeti ártalmak elleni védelemre és még sok másra.

Vizsgálattal igazoltan javítja a hidratációt a szövetek víztartalmának százalékos növelésével. Emellett tömöríti a bőrt. Tengeri kollagénnel és számos más kulcsfontosságú összetevővel naponta támogatja a fiatalság minden aspektusát.

A TimeCapsule számodra megfelelő választás, ha átfogó megközelítést és nagyszerű partnert szeretnél más, szűkebb hatáskörű étrend-kiegészítőkkel szemben.

SEGÍTSÉG A DÖNTÉSHEZ

A megfelelő étrend-kiegészítő választása nem kell, hogy stresszes legyen. Mi a tanácsunk? Írd össze, mire keresel megoldást. Rendezd őket oszloponként a szóba jöhető étrend-kiegészítők alá. Így egymás alatt felsorakoztatva látni fogod, hogy melyik a számodra legfontosabb.

Ha még további információra van szükséged a SkinCapsule termékekkel vagy a TimeCapsule kapszulával kapcsolatosan, bátran keresd fel a http://www.hushandhush.hu/ oldalt! Az FC10 kuponkóddal pedig 10 % kedvezménnyel vásárolhatóak meg a SkinCapsule és a TimeCapsule termékek egészen 2023. március 27-ig.

leadfotó:123rf.com

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!