Fashion&Beauty

Így lesz igazán relaxáló az esti fürdés: ezekkel a termékekkel kényeztetheted magad a fürdőszobában

Hamarosan itt a húsvét, és nincs is ennél jobb alkalom arra, hogy a fürdőszobánkba is becsempésszük a hangulatát. A LUSH most elhozta a húsvéti kollekcióját, amelyben mindent megtalálhatunk, amire szükségünk van egy kényeztető fürdőzéshez.

Dobd fel az esti fürdőzés élményét!

A húsvéti nyuszi már alig várja, hogy elhozza fürdőszobátokba a legújabb vegán kényeztető termékeket. Ha ajándékot keresel szeretteidnek (vagy éppen magadnak), ezek a húsvéti finomságok és kézzel készített ajándékok minden fürdőzést kalandossá tesznek. Fedezd fel az édes illatú vizeket, habzó földeket és ugorj be a kádba színesen pezsgő fürdőbombákkal.

Nézd meg, hogy milyen termékekkel kényeztetheted magad:

Flamingo Egg fürdőbomba 1 990 Ft / db Helyezd ezt a szikrázó tojást a fészkedbe… vagyis a kádadba, és élvezd a pinkesen-kékesen örvénylő, vattacukor-illatú élményt.
Kattints a további képekért!

A kollekció március 3-tól érhető el a Lush üzletekben és március 2-től webshopban.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...