Fashion&Beauty

Mindenki ilyen hajat akar vágatni idén: ez a stílus még az arcodat is fiatalítja

Nagyon népszerű lesz ez a frizura idén.

A "boxbob" a legfrissebb hajtrend

Rengeteg frizuratrend látott napvilágot januárban, de hát ez nem is meglepő, hiszen a beautyguruk ezzel csak segítik a nőket, hogy kiválasszák a számukra megfelelő stílust az adott évben. A legújabb trendjelentések szerint a bob fizura idén is nagyon népszerű lesz, ám most megint egy újabb fajtájával ismerkedhetünk meg. A boxbob elnevezést kapta az a frizura, amely rendkívül populáris lett a sztárok körében is nemrégiben. Ez a "doboz bob" nem tartalmaz rétegeket és a váll felett ér véget, vagy az állkapocs vonalát súrolja. Azért is közkedvelt, mert fiatalítja az arcot és dúsabb hatást kelt, ezáltal tökéletes azok számára is, akik vékonyszálú hajjal rendelkeznek.

Galériánkban megmutatjuk, hogy mennyi előnye van ennek a frizurának:

Ez a frizura kiemeli az arccsontokat (ezáltal pedig fiatalítja az arcot), játékos és sokoldalú. Nem meglepő, hogy Hailey Bieber is bevállalta a nemrégiben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.