Fashion&Beauty

Kipróbáltam a menstruációs bugyit, és mostantól biztosan nem fogok tampont és betétet használni

A menstruációs bugyi az egyik legjobb dolog, amit egy nő használhat.

Számos érvem van mellette

Mint azt tudjuk, a tampon és a betét közel sem környezetbarát termékek, ha csak arra gondolunk, hogy egymagunk mennyit használunk el éves szinten. És akkor ezt még szorozzuk be a női lakossággal (levonva azokat a helyeket, ahol sajnálatos módon a menstruációs szegénység problémája fennáll), és már érteni is fogjuk, hogy mi a probléma ezekkel a termékekkel. Ráadásul a viseletük sokszor nem kényelmes, és az első napokon némi fejtörést okoz, hiszen nem mindig olyan helyen vagyunk, ahol ki tudjuk cserélni (betartva a higiéniai szabályokat). A toxikus sokk szindróma, amit a tampon okozhat, pedig egy életveszélyes állapot. Éppen ezért szuper megoldás a menstruációs bugyi, ami nemcsak környezetbarát, de akár 10-12 órán keresztül is viselhető. Régebben a menstruációs bugyiknak nem volt túl jó hírnevük, ugyanis sokszor átáztak, és a kellemetlen szagokat sem szívták el. Azonban ez most már nem így van szerencsére, éppen emiatt érdemes kipróbálni, hátha neked is beválik.

Mutatjuk, hogy mit kell tudnod a menstruációs bugyikról:

Mi az a menstruációs bugyi? Ezek az alsóneműk szagtalanító anyagból készülnek. Higiénikusak, kényelmesek és különböző nedvszívó képességűek, attól függően, hogy milyen erősen vérzel. WUKA menstruációs bugyi az utolsó napokra (nedvszívó képesség: 7 ml, kb. 1 tampon) - 11 500 Ft (az oldalon: Ultimate™ Midi Brief - Light)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.