Íme a francia nők titka: Ettől mindig olyan tökéletes a hajuk

Érdemes megfogadni ezeket a trükköket.

Utánozhatatlan stílusérzék

Ha meghalljuk a divat vagy a stílus szót, szinte biztos, hogy a francia nők fognak eszünkbe jutni. A francia nők és férfiak mindennapjaihoz hozzátartozik a természetes, kifinomult elegancia, melyet világszerte csodálnak és irigyelnek. Azt már korábban leírtuk, melyek azok a ruhadarabok, melyeket mindig viselnek, most pedig arról rántjuk le a leplet, mi a tökéletes frizurájuk titka.

Póni frufru

A francia nők frizurájával már szinte egybeforrt a furfru. Arcformájukra jellemző a magas arccsont, a most rendkívül divatos "póni" frufruval pedig épp úgy néznek ki, mint a 70-es évek divatikonjai. Louise Follain farncia modell elárulta, hogy mindössze annyi a trükk, hogy a frufru éppen a szempillái fölött ér véget. Ettől ellenállhatatlan, titokzatos és szexi lesz az összkép, és nem igényel sok törődést sem, hiszen a maga természetes keszekuszaságával olyan különleges.

Bárd frufru

Amennyiben az előző verziót túl hosszúnak és macerásnak találod, illetve nem állnak jól a hosszabb fazonok, érdemes kipróbálnod a középen elválasztott "bárd" frufru névre keresztelt variációt. Ennek a különlegessége, hogy bár nem mindig áll úgy, ahogy szeretnénk, a hullámok és az összevisszaság szintén a sikkhez tartozik. Legalábbis ezt vallja Sabina Socol, a szintén francia származású szupermodell. A gyönyörű nő szerint csodálatos, ahogy keretezi az arcot, ezzel egy romantikus megjelenést teremtve. "Ez a frizura fantasztikusan néz ki egy lófarokba kötve, de akár egy laza konttyal is" - mondta. "Mi ezt franciául " cache misère-nek nevezzük"- tette hozzá nevetve. Ami röviden tömören annyit jelent, elegáns megoldás egy kaotikus helyzetre. Egy biztos, ha nem akarunk sokat kínlódni a hajunkkal, de szeretnénk stílusosak maradni, érdemes bevállalni a két frizuratrükk közül valamelyiket.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!