Fashion&Beauty

Vörös LED-fénnyel és szuper higiénikus megoldással megérkezett a legújabb arctisztító eszköz

A szónikus technológiával működő arctisztítók az elmúlt években üstökösként robbantak be a szépségpiacra, több millió beauty-fan szívét elvarázsolva. A svéd FOREO igazi úttörő ezen a téren, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ikonikus LUNA termékcsaládja piacvezető lett kategóriájában, és olyan hírességek építették be napi rutinjukba, mint Kim Kardashian, Paris Hilton és Cindy Crawford. Most megérkezett a LUNA termékcsalád legújabb tagja, a LUNA 4 Plus, amely új szintre emeli az arctisztítást!

Az arctisztítás új szintje

A termékcsalád legújabb tagjának, a LUNA 4 Plus szónikus arctisztító a premierje felkavarja az állóvizet a szépség világában! De miben tud újat mutatni ez a készülék?

Nemcsak alaposan megtisztítja és masszírozza az arcbőrt, de a vörös LED-fénynek és a mikroáramnak köszönhetően a leghatékonyabb non-invazív botox-kezelésként is működik! A szónikus arctisztító kefe egyidejűleg tisztítja és feszesíti a bőrt, a nyugtató T-Sonic pulzálásnak köszönhetően pedig klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződés, faggyú és elhalt hámsejtek 99%-át. Mindeközben a vörös LED-fény kellemesen felmelegíti az arcbőrt, serkentve a kollagén és az elasztin termelődését a szövetekben. A legmodernebb mikroáramos technológia feszessé és rugalmassá varázsolja az arcot, erősíti a kontúrvonalakat és kisimítja a finom ráncokat. Az eredmény szemmel láthatóan fiatalabb kinézetű és ragyogó bőr.

foreo luna 4 plus hatékonyság használata

LUNA™ 4 Plus górcső alatt

Tisztítás és fiatalítás, 2 az 1-ben

Műszaki adatok

  • T-Sonic pulzálás - akár 8000 impulzus percenként, amely áthalad a bőr külső rétegein, oldja az arcizmok feszülését és javítja a mikrokeringést
  • Mikroáramos technológia - feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt, kisimítja a finom ráncokat
  • Vörös LED-fény – serkenti a kollagén és elasztin termelést a szövetekben
  • Hipoallergén orvosi szilikonból készült - akár 35-ször higiénikusabb, mint a nejlon sörték
  • 100%-ban vízálló - zuhany alatt is használható
  • 3 tisztítási mód és 16 intenzitási fokozat

A vörös LED fény gyengéden felmelegíti a bőrt arctisztítás közben, ezzel átmenetileg kitágítva a pórusokat. Az orvosi szilikonból készült sörték így a mélyebben lévő szennyeződéseket is nagy hatékonysággal tudják eltávolítani. A teljesen új NIR LED-fény pedig az öregedés látható jeleit célozza meg, ezzel revitalizálva az arcbőrt.

Mikroáramos feszesítés

A fájdalommentes arcliftingként emlegetett mikroáramos technológia feszesebbé és élesebbé teszi az arc kontúrjait és kisimítja az apróbb ráncokat. A LUNA 4 Plus bordázott hátoldala pedig arra született, hogy revitalizáló és feszesítő arcmasszázst végezzünk vele otthonunk kényelmében. Az alacsony frekvenciájú pulzálások ellazítják az izomfeszülési pontokat, serkentik a nyirokkeringést az üde és puffadásmentes megjelenésért.

Svéd design és funkciók

A LUNA 4 Plus hipoallergén orvosi szilikonból készült, három különböző tisztító funkcióval, a T-Sonic pulzálás pedig 16 választható fokozatban elérhető a leggyengédebbtől a legintenzívebbig. A FOREO így a legalaposabb tisztítást és ápolást nyújta minden korosztálynak, a személyre szabható, prémium arckezelésért, az otthon kényelmében.

Szemmel látható eredmények

  • A felhasználók 100%-a jelezte, hogy a LUNA 4 Plus használatával bőrük kellemesebb tapintású és makulátlanabb lett, összehasonlítva a kézi tisztítással.
  • A felhasználók 98%-a megerősítette, hogy a bőrük ragyogóbb, üdébb kinézetű, és textúrája egységesebb lett.
  • A felhasználók 98%-a mondta, hogy a bőrápoló termékek gyorsabban és mélyebben szívódtak fel.
  • A felhasználók 90%-a szerint a bőrük fiatalabb és egészségesebb lett.

A LUNA™ 4 Plus szónikus arctisztító kefe már elérhető a Notino.hu oldalán.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.